Eyüp Belediyesi ekipleri, Esentepe Mahallesi Boğazkale Sokak'ta merdiven yapımı gerçekleştirirken, Çırçır Mahallesi Atılgan ve Bilgiç Sokak'ta da asfalt kaplama ve yenileme çalışmaları yaptılar.

Huzur başkenti Eyüp'te hizmet hiç bitmiyor. Eba Eyyüb El Ensari hazretlerinin hizmetkarı oldukları bilinciyle gece gündüz çalışan Eyüp Belediyesi ekipleri, ilçeye gelen misafirlerin huzur dolu bir Ramazan geçirmeleri için yoğun mesai harcıyorlar. Diğer yandan da ekipler Eyüp'ü güzelleştirmek, meydana gelen aksaklıkları gidermek için çalışıyorlar

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın önderliğinde; Fen İşleri Müdürlüğü'nden Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne tüm birimler gece gündüz Eyüp için çalışıyorlar.

Ekipler bu çerçevede, ilçe genelinde merdiven ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdiler. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Esentepe Mahallesi Boğazkale Sokak'ta merdiven yapımı gerçekleştirirken Çırçır Mahallesi Atılgan ve Bilgiç Sokak'ta da asfalt kaplama ve yenileme çalışmaları yaptılar.

Yapılan çalışmalar neticesi Eyüp her geçen gün biraz daha güzelleşiyor, modernleşiyor.