Eyüp Belediyesi tarafından geçen yıl Başbakanımız Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen ve birbirinden renkli görüntülere sahne olan hamsi festivali bu yıl palamut festivaliyle devam ediyor. Yarın Cuma namazı çıkışı Ebussuud Ortaokulu önünde düzenlenecek olan festivalde palamutlar tava ve ızgara yapılarak binlerce vatandaşa ikram edilecek.
Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydın'ın da katılacağı Palamut Festivalinde birbirinden değerli sanatçılar da İstanbul şarkılarını vatandaşlar için seslendirecek.

TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR
Düzenlenecek palamut festivali için kısa bir açıklama yapan Başkanımız Aydın, "Balık sezonunun açılmasının ardından tam anlamıyla palamut bereketi yaşanıyor. Eylül ayında balık haline 6 yüz tonun üzerinde palamut getirildiği belirtiliyor. Biz de bu bereketi vatandaşlarımıza festival havasında ikram etmek istedik. Geçen yıl hamsi festivali düzenlemiştik. Epeyce rağbet gördü ve vatandaşlar memnun kaldı. Bu yıl da festivalimize palamutla devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımız bu güzel etkinliğimize davetlidir." dedi.
Tarih : 14 Kasım Cuma günü (yarın)
Saat : 13.30 (Cuma namazı çıkışı)
Yer : Eyüp İskelesi Karşısı (Ebussuud Ortaokulu önü)