Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Buket Gümüş ve Mehmet Ali Avcı, Eyüp Belediyesi Nikah Salonu’nda kıyılan nikahla dünya evine girdiler. Genç çiftin nikahını Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın kıyarken, Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Süzgün de nikah şahitleri arasındaydı.

Eyüp Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen nikah merasimine gelin ve damadın yakınları ile çok sayıda meslektaşları katıldı. Nikah öncesi Başkan Remzi Aydın, yaptığı esprilerle heyecanlı oldukları gözlenen gelin ve damadı gülümsetirken salonda bulunanlardan da alkış aldı.

Nikah merasimi sonunda genç çifti tebrik ederek aile ve meslek hayatlarında başarılar dileyen Başkan Aydın, hayırlı evlat sahibi olmaları temennisinde bulundu. Başkan Aydın daha sonra nikah cüzdanını genç çifte teslim etmesi için Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Süzgün’e verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Süzgün de genç çifti tebrik ederek nikah cüzdanını damat Mehmet Ali Avcı’ya takdim etti. Bu arada Belediye Başkanı Remzi Aydın, nikah sonunda toplu fotoğraf çekildiği sırada, İstanbul dışında oldukları için cep telefonundan 3G bağlantı ile nikahı izleyen Buket Gümüş’ün yakınlarına da el sallayarak selamlarını iletti.