Başkan Aydın; Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ziyaret ettiği sınıflardaki öğrenciler arasında düzenlenecek “Asitli içecek içmeme” yarışmasını kazananlara Vialand bileti sözü verdi.



Başkan Remzi Aydın, Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ziyaret amacıyla girdiği bir sınıfta Biyoloji dersinde “Asitli içeceklerin insan sağlığına zararları” konusunun işlendiğini gördü. Bu konu üzerinde öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ardından ise okulda bulunan 10 A ile 9 D sınıfları arasında “Asitli içecek içmeme” yarışması düzenledi ve kazanan öğrencilere Vialand bileti sözü verdi.



Konu ile ilgili bir de açıklama yapan Başkan Aydın; “Öğretmenler günü münasebetiyle okula geldik. Öğrenci kardeşlerimizi de ziyaret ediyoruz. Onlarla da kısa da olsa sohbet etmeye çalışıyoruz. Bu gün iki tane sınıfımızda “Asitli içecek bırakma yarışması” başlattık. Bir ay sonra inşaallah kardeşlerimizle bir araya geleceğiz. Bakalım kimler asitli içecek içmeyi bırakmış. Bırakanları da Vialand'e götüreceğiz.” dedi.



Öğrenciler ise bu sürpriz karşısında sevinçlerini dile getirirken, yarışmayı kazanmak istediklerini ve bu günden sonra asitli içecek içmeyecekleri sözünü verdiler.
Bu arada Başkan Remzi Aydın, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne de bir ziyaret gerçekleştirdi.