MHP Eyüp İlçe Başkanı Halil Feyizoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer de milletvekili adaylarını yanlız bırakmayarak, çalışmalarında yardımcı oldular.

Cuma namazı öncesi yapılan çalışmaya katılan eski Bakan Murat Başesgioğlu, Özcan Pehlivanoğlu, Başbuğ Pınarbaşı, Sevgi Vardallı İnal, Mehmet Arslan, İslambey, Üçşehitlerden başlayarak Fahri Korutürk Caddesini takiben Halitpaşa Caddesinde bulunan bütün esnafları tek tek dolaştılar. Bütün Esnaflarla tokalaşarak oy isteyen MHP'li adaylara vatandaşların tavrı oldukça samimiydi. Özellikle Eski Bakan Murat Başesgioğlu'na ve Eyüp'ün yerlisi olan Özcan Pehlivanoğlu'na oldukça ilgi gösteren Eyüplüler, MHP'nin 2. Bölgede oldukça iyi bir oy potansiyelinin olduğunun göstergesi oldular.

Cuma Namazını Eyüp Sultan Camii'nde kılan ve daha sonra esnaf ziyareti yapan Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'da kalabalık bir basın ordusu eşliğinde Eyüp esnafını dolaştı. Eyüplüler'den partisi MHP'ye oy isteyen Ekmelettin İhsanoğlu, partisinin ilçe merkezi önünde bir basın açıklamasında bulundu.