Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın gençlere yaz armağanı olarak planladığı ve On Yirmi Bilgi Evleri'nin öncülük ettiği ücretsiz 2015 Yaz Gençlik Kampı’nın konukları bu kez kız öğrenciler oldu. Bolu Aladağ’daki kampa aileleri tarafından Eyüp Belediye binası önünden uğurlanan kızlar hem öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Kız öğrenciler için özel olarak planlanan Eyüp Belediyesi Yaz Kampı neşe içinde geçiyor. Kamp, Bolu Dağı’nın eteklerindeki Aladağlar bölgesinde bulunan, 50 yıllık kamp geçmişiyle, geniş düzlükleri, yüksek çam ağaçları, dereler, göletler ve bol oksijeniyle ünlü Göksu mesire alanı içeresinde gerçekleşiyor.

Kız öğrenciler, saha oyunları, sabah sporları, yarış parkurları, ip parkurları, masa ve akıl oyunları, portatif yüzme havuzu, binicilik ve okçuluk, gece yürüyüşleri, orman yürüyüşü, ve Aladağ göletlinde kano yarışı gibi farklı sosyal ve sportif etkinliklerle pek çok güzelliği bir arada yaşıyorlar. Seminerler ve gece sinemalarıyla renklenen yaz kampının tadını doyasıya çıkaran ve kısa sürede yakın arkadaşlıklar kuran kız öğrenciler, Eyüp Belediyesi’ne ve Başkan Remzi Aydın’a kamp için teşekkür ettiler. Geçtiğimiz yıllara göre daha farklı aktivitelerin planlandığı kamptan oldukça memnun kalan kız öğrencilerin pek çoğu ilk kez böyle bir aktiviteye katıldıklarını belirterek, yaz aylarını bu şekilde geçirmenin kendilerine çok önemli değerler kazandırdığını belirtiyorlar.

Oluşturma Tarihi : 03.08.2015