Eyüp Belediyesinin, çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak için düzenlediği Kış Spor Okulları kayıtları başladı. Eyüplülere ücretsiz spor yapma imkanının sağlandığı Kış Spor Okullarında bu yıl futbol, basketbol, voleybol, uzak doğu sporları, tenis, okçuluk, su sporları, atletizm olmak üzere toplam 8 dalda eğitim verilecek.
Futbol, basketbol, voleybol, uzak doğu sporları, tenis ve atletizm 7-14 yaş arası çocuklara, su sporları ve okçuluk ise 10-18 yaş arası çocuk ve gençlere hitap eden Kış Spor Okulları, eğitimlerine kasım ayında başlayacak.
Gençliğe, eğitime ve spora önem veren Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Sağlıklı yaşam için spor yapmak şart. Her fırsatta çocuklarımızı ve gençlerimizi spor yapmaları için teşvik ediyoruz. Enerjilerini atamayan çocuklar, zararlı alışkanlıklara yönelebiliyor. Bu sebepten çocuklarımızın spor yapması, faydalı işlerle meşgul olması gerekiyor." dedi.

KAYIT İÇİN
Kayıtların Alibeyköy Spor Kompleksinde yapıldığı Kış Spor Okulları için detaylı bilgiye 0212 627 79 84 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
SPOR EĞİTİMLERİNİN VERİLECEĞİ MERKEZLER
Alibeyköy Spor Kompleksi,
Göktürk-Kemerburgaz Bölgesi (Ali Rıza Özderici And. Lis.),
Yeşilpınar Bölgesi (Fatih Sultan Mehmet İ.H.O.O ),
Rami-Topçular Bölgesi (Topçular İ.O)