Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın eşi Tülay Aydın, “Hoşgeldin Bebek” ziyaretlerine devam ediyor. Tülay Aydın, yeni dünyaya gelen bebeklere “Hoşgeldin” derken ailelerine çeşitli hediyeler veriyor.



Başkan Remzi Aydın'ın eşi Tülay Aydın, Eyüp ilçesinde bebekleri dünyaya gelen ailelerin evlerini birer birez ziyaret ediyor. Bu ziyaretlerde Tülay Aydın'a sağlık ekibi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden bir personel de eşlik ediyor. Ziyaretlerde bebekler sağlık ekibi tarafından, sağlık kontrolünden geçiriliyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde ailelerin mutluluklarına ortak olan Tülay Aydın, Şeker Hayat Atölyesi öğrencilerinin hazırladığı “Hoşgeldin Bebek” sepetlerinden hediye ediyor.



Tülay Aydın son olarak da Pamir bebek ve annesi Yadigar Arslan, Gamze Ela bebek ve annesi Samiye Kırca, Elif Zümra bebek ve annesi Zeynep Elçin Kaya, Arif Hakan bebek ve annesi Güüm Bozbey, Yasemin bebek ve annesi Duygu Kesici ile Hasan Hüseyin bebek ve annesi Gülcan Taşan'ı evlerinde ziyaret ederek hediyelerini verdi.