Arkadaşları ile piknik yapmak üzere geldiği Prinççi köyünde suya kaçan topu almak için atladığı gölette boğulan 23 yaşındaki Ali Osman Ağaç'ın cesedi, dalgıçlar tarafındansudan çıkarıldı. Ceset, inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Cesedin çıkarılışı sırasında gencin yakınları sinir krizi geçirdi. 

Eyüp’e bağlı Prinççi köyündeki gölet yakınında 13.00 sıralarında meydana gelen olayda arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak üzere bölgeye gelen Ali Osman Ağaç, suya kaçan topu almak üzere gölete girdi. Balçığa saplanan Ağaç, suda kayboldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin çalışmaları sonuç vermeyince polis ve jandarmadan dalgıç ekibi istendi. Ekiplerin göletteki aramasında bulunan ceset sudan çıkarıldı. Ağaç'ın cesedinin sudan çıkarıldığını gören yakınları sinir krizi geçirdi. 

Olay sırasında gölette balık tutmaya çalıştığını belirten Nevzat Yılmaz isimli görgü tanığı yaşananlar hakkında şunları söyledi: "Biz balık tutuyorduk. Olta atıyorduk. Arkadaş, arkadaşlarıyla oynuyorlardı orada. Soyundu, balıklama atladı. Ondan sonra çırpınmaya başladı. Koştuk, oltayı uzattık ama oltaya yetişemedi. Arkadaşı da atladı. Arkadaşını da çektiği için kurtulamadı. Telefon ettik 112'ye, 20 dakikada falan ambulans geldi. Dalgıçlar, 2-2.5 saat sonra geldi. Yani bu dalgıç, ambulansla birlikte zamanında gelseydi. Belki de arkadaş kurtulabilirdi."

Ambulansa alınan Ali Osman Ağaç'ın cesedi, inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumumorguna gönderildi.