Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı makamında ziyaret eden Filistin Dostluk Derneği Başkanı Onur Çağdaş ve beraberindeki heyet, belediye tesislerinde İsrail ürünlerini satmama, kullandırmama kararından dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Filistinli öğrencilere, futbol turnuvası düzenlemeleri için spor tesisi tahsis eden Başkan Aydın’a, Filistinli öğrenciler adına ayrıca bir teşekkür plaketi daha takdim edildi.

Filistin Dostluk Derneği Başkanı Onur Çağdaş, beraberindeki heyetle birlikte, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Aydın’ın aldığı ‘Eyüp Belediyesi’ne bağlı sosyal tesislerde İsrail ürünlerini satmama, kullandırmama’ kararına teşekkür amacıyla gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Çağdaş ve beraberindeki heyet bu kararın kendileri için çok mutluluk verici olduğunu ifade ettiler.

Bu uygulamasından dolayı Başkan Remzi Aydın’ı tebrik eden heyet bir de teşekkür plaketi verdi. Dernek üyeleri bu uygulamanın başka belediyeler ve kurumlara örnek olmasını temenni ettiklerini belirterek, ayrıca kendi toplulukları içerisinde bunun bir sinerji oluşturduğunu ve daha iyi motive olduklarını ifade ettiler.

FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLERE SPOR DESTEĞİ

Bu arada Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın bir süre önce, Türkiye’de okuyan Filistinli öğrencilerin futbol turnuvası yapmaları için spor tesisi tahsis etmişti. Başkan Aydın’ın bu desteğinden dolayı da Filistin Dostluk Derneği üyesi Muhammed Talahme, Filistinli gençler adına ayrıca bir teşekkür plaketi verdi. Dernek üyeleri ziyaret sonunda Başkan Remzi Aydın’a ve Eyüp Belediyesi’ne, gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.