Geçtiğimiz yıl İstanbul’un Eyüp Sultan ilçesi Yeşilpınar mahallesinde hizmete giren Flower Garden kaliteli hizmet, temiz, nezih ve lezzetli ürünleriyle müşterilerine hizmet veriyor.

Flower Garden’da ister gazete ve dergi okuyun, ister işlerinizi yapın, ister nefis tatlar ve ürünlerle içeceğinizi yudumlayarak arkadaşınızla sohbet etmenin keyfini çıkartın. Ayrıca iş toplantılarınızı da gerçekleştirebilirsiniz.

ÖZEL ANLARINIZDA YANINIZDA

Mekânda, müşteriler doğum günü kutlamaları, güzel sürprizlerle de özel anlarını ölümsüzleştirmekte. Flower Garden ayrıca kahvaltı, yemek ve toplantılara da ev sahipliği yapıyor.

DÜNYA MUTFAĞIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Farklı konseptiyle göze çarpan Flower Garden Cafe’de kendinizi evinizde gibi hissetmenizle birlikte, dünya mutfaklarındaki lezzetleri de tatmanız mümkün.

Flower Garden mekanının başarılı işletmecisi Nebi Can ise; Bizim ilk önceliğimiz bizi tercih eden misafirlerimizin mekanımızdan mutlu olarak ayrılmalarını sağlamak ve bunun yanı sıra temiz, nezih ve kaliteli hizmet anlayışımızı onlara yansıtmak. Ekip arkadaşlarım da bu bilinçle gelen misafirlerimize hizmet vermekte.

 

Adres: Yeşilpınar Mah. Eyüpsultan / İstanbul

Çalışma saatleri: 06:30 – 00:00

Telefon: 0552 204 03 02