Eyüp Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği mahalle iftarlarından biri de Emniyettepe ve Güzeltepe Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Emniyettepe ve Güzeltepe düzenlenen iftar programına katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, masaları dolaşarak tüm vatandaşların hatırını sordu. Mahalle sakinleri kurulan iftar sofrasını akşam saatlerinden itibaren doldurmaya başladılar. Vatandaşlar aileleri ile birlikte katıldıkları iftar sofrasında ezan vaktini beklerken, çocuklar da kendileri için hazırlanan sahne gösterileri ile eğlenceli vakit geçirdiler. Tasavvuf müziği sanatçısı Cengiz Çeliker de birbirinden güzel eserleri Emniyettepe ve Güzeltepe sakinleri için seslendirdi.
Masaları dolaşan ve zaman zaman da sorunları dinleyen Başkan Aydın’a vatandaşlar da hazırlanan iftar sofrası için teşekkür etiler. İftar sofrasında bulunan bazı çocuklar Başkan Aydın’dan imza istediler.

RAMAZAN’IN BEREKETİ


 Akşam ezanı öncesinde bir konuşma yapan Başkan Aydın “Emniyettepe ve Güzeltepe sakinleri samimilikleri, sıcaklıkları ve içtenlikleri ile her daim yanımızda oldu. Biraz önce sizlerle hasbihal ederken bu sıcaklığı bir kez daha hissettim. İftar sofralarımız bizleri birbirimize daha da çok yaklaştırıyor. Aramızdaki sevgiyi kardeşliği daha da arttırıyor” diye konuştu. Bu arada iftar programına AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç da katıldı.