İşadamı Emin Atmaca bugün ikindi namazını Eyüpsultan Camii’nde kıldıktan sonra Eyüpsultan Hazretleri’nin türbesini ziyaret ederek dua etti. Emin Atmaca Eyüpsultan’da adak kesti. CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığın da basın açıklaması yaparak adaylığını açıkladı. CHP İlçe başkanı Sinan Akçiçek tarafından karşılanan iş adamı Emin Atmaca yoğun kalabalığın yaşandığı basın açıklaması ile adaylığını açıkladı.

Emin Atmaca yaptığı basın açıklamasın’da, “Sayın İlçe başkanım ve İlçe yönetim kurulu Üyelerim sevgili partililerim, basınımızın değerli temsilcileri, sivil toplum örgütlerimizin saygıdeğer başkan ve yöneticileri, bizlere desteğini esirgemeyen sevgili yol arkadaşlarım…Hepinizi en içten duygularla selamlar, sevgilerimi sunarım. Hepiniz hoş geldiniz. Bugün, katılımınızla onurlandırdığınız bu salonda, hayatımın en önemli kararlarından birini paylaşmak için buradayım. Değerli Cumhuriyet Halk Partisi emekçileri sözlerime başlamadan önce şehit olan yedi askerimize yüce Allah’dan rahmet diliyorum. Allah hiç kimseye bu acıları yaşatmasın.

Sevgili Dostlar, Değerli Misafirler. Yaşamaktan büyük keyif aldığım, Eyüpsultan hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde, bir parçası olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinden Eyüpsultan Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı şu an itibariyle açıklamaktan gurur duyuyorum.

“EYÜPSULTAN’da CHP İKTİDARINA ÖZLEM VAR’’
25 Yıldır Eyüpsultan’ı AKP yönetiyor. Sizce yönetebiliyor mu? Halktan uzak ranta dayalı belediyecilik anlayışı Eyüpsultan’ın sorunlarına sorun katmıştır. Ulaşımdan, trafiğe, tapudan imara kadar bir çok sorunumuz var. Cumhuriyet Halk Partisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partidir, kadroları zengindir, birikimlidir ve ilkelidir. Eyüpsultan İlçemizi yönetebilecek güçtedir. Şundan emin olun. Sosyal demokrat belediyeciliği Eyüpsultan’da uyguladığımız da Eyüpsultan’ın her sokağı yaşanabilir, çağdaş ve modern sokaklardan oluşacak.

“ZALİMİN ZULMÜNE KARŞI MAZLUMUN SESİ OLACAĞIM”
Kimsesizlerin kimi, mazlumların sesi olmaya geliyorum. Eyüpsultan da rantın değil halkın belediyesini kurmaya geliyorum. 25 yıldır AKP belediyeciliği yoksullukla mücadele etmiyor; yalnızca yoksulluğu yönetiyor. Sosyal demokrat belediyeciliğimizde istihdamı artıracağız. Sadece yardım etmekle yetinmeyen, eğitimden sağlığa, sanattan, ulaşımdan spora kadar yoksulları destekleyen, onlara öncelik veren bir hizmet anlayışını EYÜPSULTAN’da hayata geçireceğiz.

HERŞEYİ ÖRGÜTÜM İLE BERABER YAPACAĞIM
Ben partime örgütüme güveniyorum. Yarın Eyüpsultan Belediyesini aldığımızda belediyeyi örgütüm ile beraber yöneteceğim. Her alınan kararı siz değerli partili yol arkadaşlarımla beraber alacağım. Sosyal demokrat belediyeyi Eyüpsultan da hep beraber kuracağız. Altı ok Eyüpsultan’da gururla dalgalanacak. Sevgili Dostlar, Bu duygu ve düşüncelerle katılımlarınızla onurlandırdığınız bu özel gün için şükran ve minnetlerimi sunuyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kazanan CHP olacak.”

EMİN ATMACA KİMDİR ?

1968 yılında Erzurum Karayazı doğdum. İlk, orta ve lise tahsilimi Karayazı’da tamamladım. Lisans eğitimimi Amerika Atlantik Üniversitesi Uluslararası İnşaat Fakültesin de tamamladım. Siyasi hayatıma 1990 yılında CHP Erzurum İl örgütüne kaydolarak başladım. 1996-1999 yılları arasında Erzurum Karayazı CHP İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. 1999 Yılında İstanbul’a gelerek Atmaca Şirketler Grubunun başına geçtim ve 2011 yılında İstanbul da vergi rekortmeni oldum. 2003- 2008 yılları arasında Alibeyköy Spor Kulübü Başkanlığı yaptım. Ve Alibeyköy Spor’u tarihinde ilk defa 2.Lige çıkardım. Erzurum Vakfı, Eyüp Erzurumlular Derneği, Aktif Doğu ve Güneydoğu İş adamları Derneği kurucuları arasında yer aldım. 2015 yılından bu yana Aktif Doğu ve Güneydoğu İş adamları Derneği Başkanlığını yürütmekteyim. Evli ve altı çocuk babasıyım.

Kaynak :  www.haberetkin.com