Osmanlı Park’ta düzenlenen etkinliğe, AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’in yanı sıra Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Güner, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda şehit ailesi katıldı.

Etkinlikte yaptığı açılış konuşmasında Mehmet Güner, “Güzide bir yerde şehit aileleriyle bir aradayız. İnşallah sizi ilçemizde belediye başkanımız olarak görmek istiyoruz. Bize de burada çalışmak düşüyor, destek olmak düşüyor. Şimdiden hayırlı olsun inşallah” dedi.

“EVLERİNİZE KADAR GELİP DERTLERİNİZİ DİNLEMEK İSTERİM”

Bundan sonraki süreçte şehit aileleriyle sık sık bir araya gelip hasbihal etmek istediğini dile getiren Deniz Köken, şöyle devam etti:

“Evlerinize kadar gelip dertlerinizi dinlemek isterim. Çünkü sizinle ilgili meseleleri siyasi malzeme yapmaktan utanırım. Onun için bu konuşmaları daha dar kapsamlı ve birebir konuşmamızın daha iyi olacağını düşünüyorum.  18 Mart arefesine girmek üzereyiz, ben bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin, kalanlara da Allah sağlıklı uzun ömürler ihsan etsin diyorum.”