Mahalle mahalle dolaşan Deniz Köken, vatandaşlarla selamlaşıp onların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Öğle saatlerinde Rami Mahallesi'nde yaşayan Nusret Yılmaz ve Kudret Yılmaz çiftinin evine misafir olan, sokak sakinleriyle sohbet edip, onların dertlerini dinleyen Başkan Adayı Köken, Hacı Ali Paşa Camii'nde öğle namazını kıldıktan sonra Rami Yeni Mahallesi ve Cuma Mahallesi’nde vatandaşları selamladı. 

Başkan Adayı Deniz Köken'e, Kışla Caddesi 1. Çınar Çıkmazı Sokak ziyareti sırasında, AK Parti Eyüpsultan Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel de eşlik etti.

Esnaf tarafından oldukça sıcak karşılanan Köken, esnafla sohbet edip sorunlarını dinledi ve taleplerini not alarak çözüm konusunda elinden gelen her şeyi yapmaya çalışacağını söyledi.

Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken'e ziyaretler esnasında, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Eyüpsultan Gençlik Kolları Başkanı Cihat Biradlı, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Kadın Kolları Üyeleri, AK Parti Rami Mahalle Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

KÖFTE PİŞİRDİ, KIRAATHANEDE SOHBET ETTİ

Oldukça renkli karelerin yer aldığı ziyarette Deniz Köken, bir köfte dükkanında köfte pişirdi, bir kıraathaneye girip vatandaşlarla sohbet etti. 

Köken, Rami Mahallesi esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, Rami Cuma Mahallesi Muhtarlığını da ziyaret etti. 

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Rami Mahallesi esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Bugün Rami'de hem Yeni hem Cuma Mahallelerimizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Notlar aldık. Önemli bilgiler aldık. Vatandaşlarımızın ilgisi güzeldi. 

Can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız bolca soru sordu. Soru sormaları güzeldi. Demek ki bizden bir şey bekliyor. Bizden umutları var. Bu bizi mutlu eden bir şey. Bizim de bu umutlara ve beklentilere doğru cevap veriyor olmamız lazım."