AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Eyüpsultan'da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Cumhur İttifakı'nın Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, akşam saatlerinde Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen yemekte ilçede çalışan öğretmenler ve aileleriyle bir araya geldi.

Programa, AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken'in yanı sıra, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, AK Parti Eyüpsultan İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Yücel Erence, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, gençlik kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"EĞİTİMLE İLGİLİ ÇALIŞTAYLAR DÜZENLEYECEĞİZ"

Eğitimin çok önemli olduğunu ve sorunları sık sık bir araya gelerek ortak akılla çözeceklerini ifade eden Köken, şöyle devam etti:

"O yüzden ‘Nasıl bir Eyüpsultanla ilgili paneller düzenleyeceğiz, sizlerle gerekirse mini referandum yapacağız. Ne yapılması lazımsa bu şehirle, bu bölgeyle ilgili bunları karşılıklı konuşarak yapmamız lazım. Eğitim çok önemli bir konu. Sorunlarımızı, birlikte belirleyeceğiz. Çalıştaylar yapacağız. Eğitim ile ilgili sorunları ortak akılla hep birlikte gidereceğiz."

“İKİNCİ YÜZYILA GÜÇLÜ GİRMEMİZ İÇİN BU 5 YIL ÇOK ÖNEMLİ”

Yerel seçimlerin ülkenin genel politikası açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan adayı Deniz Köken, “Bu seçim sıradan bir yerel seçim olmayacak. 31 Mart Yerel Seçimleri, ülkemizin ikinci yüzyılına gireceği bir seçim olacaktır. Bu seçimden ne kadar güçlü çıkarsak, Cumhurbaşkanımızın eli, dış mihraklara karşı daha güçlü olur. Yerelde güçlü çıkalım ki dış güçlere daha dayanıklı olalım.” dedi.

Gerçekleşen etkinlikte Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapan Köken, şu sözleri kaydetti:

"2019-2023 yıllarını kapsayacak olan bu yerel seçim, aslında birilerinin belediye başkanı olma meselesi değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılının ikinci yüzyıla devri meselesidir. 

Burada anlatmak istediğim bizimle birlikte şehircilik, birinci yüzyılı bitirip ikinci yüzyıla geçecektir. İkinci yüzyıla güçlü girmemiz için, güçlü bir 5 yıl geçirmemiz lazım. İstanbul Anadolu’yu kalkındıracak. Anadolu da Türkiye'yi."