Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa Başkan adayı Deniz Köken’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, KASDER Genel Merkez Genel Başkanı Remzi Şen, KAS-DER-FED Başkanı Fatma Kıranoğlu, Kastamonu Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Selami Çelebioğlu, AK Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi adayları Metin Çırpan, Saibe Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan adayı Köken, programa katılan tüm vatandaşların masalarını gezerek selamlaştı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇELEBİOĞLU’NDAN METİN ÇIRPAN’A TAM DESTEK

Kastamonu Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Selami Çelebioğlu, AK Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi adayı Metin Çırpan’a tam destek verdiklerini söyledi.

Programa katılan KASDER Genel Başkanı Remzi Şen ve KAS-DER-FED Başkanı Fatma Kıranoğlu da Deniz Köken’e ve AK Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi adayları Metin Çırpan, Saibe Kara’ya desteklerini bildirerek başarılar diledi.

KOÇYİĞİT: DENİZ KÖKEN EYÜPSULTAN İÇİN BİR ŞANS

Gerçekleşen gecede konuşma yapan AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Başkan adayı Deniz Köken’in yirmi beş senelik belediyecilik kariyerine dikkat çekerek daha önceki çalışmalarını örnek gösterdi.

Koçyiğit, “Deniz Köken Başkanımız Eyüpsultan için bir şans. Sahip olduğu derin tecrübesiyle ilçemize çok güzel çalışmalar yapacak inşallah.” dedi. 

KÖKEN: KALKINMA YERELDEN BAŞLAR  

Sözlerine programa katılan vatandaşları selamlayarak başlayan Deniz Köken, şöyle devam etti:

“Derneklerimiz, ilçe genelinde ve başka sorunların çözümünde önemli rol oynuyor. Önümüzdeki süreçte il dernekleriyle birlikte yapılacak görüşmeler sonrasında seçecekleri bir köyü, kardeş köy yaparak örnek olacak çalışmalara imza atacağız.  Değerli arkadaşlar, kalkınma yerelden başlar. El ele vererek ilçemizi ve köylerimizi ayağa kaldırmamız gerekiyor. 31 Mart Yerel Seçimleri birisinin başkan olacağı sıradan bir seçim olmayacak.

Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyıla geçtiği bir seçim olacak. O yüzden mantıklı hareket ederek ülkeyi daha yaşanabilir daha güçlü bir seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Devletlerin her yüzyılı sancılı geçmiştir. Biz de o sancıları yaşıyoruz ama bir olursak diri olursak bu sorunları rahatça atlatacağız inşallah.”