AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz’un da katıldığı kahvaltıda Deniz Köken,  Karadolap Mahallesi ile ilgili projelerini anlattı, dilek ve temennilerini dinledi ve gelen soruları yanıtladı.

“EYÜPSULTAN’I DÖRT BÖLGEYE AYIRIYORUZ”

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Deniz Köken, her bölgenin kendine has sorunu olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Ben Eyüpsultan’ı dörde böldüm. Hizmetleri daha akışkan yapalım ve daha çabuk ulaşalım diye. Birinci bölge Eyüpsultan Camii ve çevresi, ikinci bölge Alibeyköy etrafındaki mahalleler, üçüncü bölge Veysel Karani bölgesi (Karadolap, Çırçır, Akşemsettin, Yeşilpınar). 

Dördüncü bölge Göktürk bölgesi. Hepsinin sorunları farklı, ihtiyaçları farklı. Her bölgenin kendine has sorunları var. O yüzden hizmetleri nokta atışı ile ulaştıralım, bu bölgelerin sorunlarını kendi içlerinde değerlendirelim istedik.”

Konuşmasında tapu sorununa da değinen Köken, şunları söyledi:

“Karadolap’ın en önemli sorunlarından biri de tapu sorunu. Bununla ilgili alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. Bu konuyu bizzat Cumhurbaşkanımıza mitingde, Karadolap, Yeşilpınar ve Nişanca ilgili tapu sorunumuzu dile getirdim. Cumhurbaşkanımız da bu sorunların çözülmesi talimatını verdiğini söyledi. Bu arada bu dört bölgenin ortasına ‘engelli merkezi ‘ yapacağız. Engelli ailelerin çocuğunu bırakıp gidip geri gelebileceği bir mekanizmayı işleteceğiz inşallah.”

5 YILDA 12 OKUL SÖZÜ

Karadolap Mahallesi’ndeki okul eksikliğinin de sorun olduğunu dile getiren Deniz Köken, bölgeye 5 yılda 12 okul kazandıracaklarını söyledi.

Köken, “Valimizden bu bölgeye okul sözü aldık. Birinci yılda 7 okul, ikinci yılda 5 okulu yatırım programımıza aldığımızda 12 okulu 2 sene içerisinde hizmete sokarak okul sorununun büyük kısmını çözmüş oluyoruz.” dedi.

Konuşmasının sonunda Köken, Karadolap Merkez Camii’nin Karadolap’a yakışır şekilde Karadolap halkının hizmetine sunulacağını söyledi.