Mahalle mahalle dolaşan Deniz Köken, vatandaşlarla selamlaşıp onların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.  Öğle saatlerinde Karadolap Mahallesi Çatalkara Sokak'ta hanımlarla sohbet edip, onların dertlerini dinleyen Başkan Adayı Köken, Nene Hatun Camii'inde öğle namazını kıldıktan sonra Karadolap Mahallesi'nde vatandaşları selamladı. 

Başkan Adayı Deniz Köken'e Çatalkara Sokak ziyareti sırasında, AK Parti Eyüpsultan Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel de eşlik etti.

Esnaf tarafından oldukça sıcak karşılanan Köken, esnafla sohbet edip sorunlarını dinledi ve taleplerini not alarak çözüm konusunda elinden gelen her şeyi yapmaya çalışacağını söyledi.

Deniz Köken, Karadolap esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, Nene Hatun Camii Kuran Kursu'nu, Karadolap Spor Kulübü Tesislerini, Eyüpsultan Belediyesi'nin Simurg Karadolap Bilgi Evini, Erzurum Hınıs İlçesi Kazancı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni, Dünya Ehlibeyt Vakfı'nı ve mahallede bulunan birçok STK temsilciliğini de ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Köken'e ziyaretler esnasında, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Eyüpsultan Gençlik Kolları Başkanı Cihat Biradlı, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Karadolap Mahalle Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Deniz Köken, Karadolap mahalle ve esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Bugün Karadolap mahallemizi gezdik. Öncesinde hanımefendilerle sokakta bir araya geldik. Onların dertlerini, sorunlarını dinledik. Yerinde gördük. Ardından Karadolap Nene Hatun Camii'nden başlayarak bütün mahallemizi gezdik. Sorunlar var ama çözülmeyecek sorunlar değil. Birlikte çözeceğiz inşallah. Güzel bir gün oldu. Karadolap teşkilatıma özellikle teşekkür ediyorum. Onlara hem merhaba dedik. Hem sıkıntı ve sorunlarını dinledik."