Cumhur İttifakı’nın Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, AK Parti Eyüpsultan Gençlik Kolları’nın organize ettiği “Genç STK Buluşmaları” adlı program kapsamında ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları'nın genç temsilcileriyle bir araya geldi. 

Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa, AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’in yanı sıra, AK Parti Eyüpsultan Gençlik Kolları Başkanı Cihat Biradlı, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kolları mahalle temsilcileri ve çok sayıda genç katıldı.

Buluşmada Köken, Eyüpsultanlı gençlerle fikir alışverişinde bulundu, onlardan gelen soruları da yanıtladı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Eyüpsultan Gençlik Kolları Başkanı Cihat Biradlı, Başkan adayı Deniz Köken’in Eyüpsultan’da yaşayan gençler için büyük bir şans olduğunu ve ortaya koyacağı projelerin şimdiden kendisini heyecanlandırdığını belirtti. 

"GENÇLERLE ORTAY ÇALIŞTAYLAR YAPACAĞIZ"

Başkan adayı Köken, yaptığı konuşmada ilçe genelinde yaşanan sorunları ve Eyüpsultan’ın ihtiyaçlarını gençlerle oturarak ortak akılla halledeceğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: 

"Gençlerle beraber ortak çalıştaylar yapacağız. İleride bu şehirde sizler yaşayacaksınız. Yaşlarımız itibariyle bir kuşak farkımız var. Sizler bizim göremediğimiz, eksik kaldığımız yerlerde müdahale ederek Eyüpsultan’ın inşasına katkıda bulunacaksınız. Gençlerimiz artık daha bilgili, daha gözü açık...

Bizim de bu beyinleri kendi bünyemizde tutmamız gerekiyor. Beyin göçü vererek kendi değerlerimizi kaybetmemeliyiz. Biz de bu konuda gerekli düzenlemeleri yaparak sizi bu işe daha fazla monte edeceğiz. Eyüpsultan’ı geleceğe hazırlayacağız. Gençlik meselesiyle ilgili herkes bir şey söyler ama sadece söyler. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizle birlikte Eyüpsultan'ı çok daha güzel yerlere getireceğiz. Sizlerden yeni fikirler, öneriler bekliyorum,  hepinize çok teşekkür ediyorum.”