AK Parti Eyüpsultan Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı buluşmada Köken, mahalleliye projelerini anlattı.

Geç saatlerde gerçekleşmesine rağmen yoğun katılımın olduğu mahalle ziyaretinde Köken, vatandaşla sohbet edip sorunlarını dinledi ve taleplerini not aldı.

Konuşmasına Yeni Zelanda'daki katliamı kınayarak başlayan Deniz Köken şu ifadelere yer verdi:

“Bu bölgedeki insanlarımızın daha huzurlu ve mutlu yaşaması için elimizden gelen ne varsa onu yapmak zorundayız. Büyük mahallerimizin tamamının orta noktasında kreş hizmetini, yaşlı bakım merkezlerini hayata geçirmemiz lazım. Sokağı ve şehri koruyamıyoruz bu konuda da kadınlardan yardım istiyoruz. 

 Burası nüfus olarak kalabalık, okullar da kalabalık. Önümüzdeki süreçte 7 tane okul, 140 derslik sözü aldık. Bu bölgenin hastane ve karakol sorunu vardı. Bu dört mahallenin ortasında bir bölgeye bir karakol ve bir hastane için bakanlıktan söz aldık ama biz onlara yer gösterdiğimizde yapacaklar, yer için de çalışıyoruz.”

“7’DEN 70’E TÜM NESİLLERİ BİR ARAYA GETİREN YAŞAM ALANI PROJESİ”

Toplantıda yaptığı konuşmada Akşemsettin Yaşam Alanı Projesini de anlatan Köken, “Veysel Karani bölgemizde 7’den 70’e tüm nesilleri bir araya getiren yaşam alanı projemizde spor, eğitim, etkileşim ve dostluk olacak. Parseller Spor Kulübü'nün yanı başındaki alanda kurulacak olan yaşam alanı; içindeki kreş, kadınlar lokali, yaşlılar evi, spor sahaları ve bisiklet parkuruyla herkesin hayatına hayat katacak ve bölgemizi de canlandıracak” dedi.

"EYÜPSULTAN'I KÜLTÜR VE TURİZM ŞEHRİ YAPMAMIZ LAZIM"

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eyüpsultan'ı kültür ve turizm şehri yapmamız lazım. Bu saatten sonra Eyüpsultan’ı sanayi şehri yapamayız. Sanayi şehri olacak dersek olmaz ama kültür ve turizmi şehri yapabiliriz. Camii, Piyer Loti’sini, Haliç’i, Alibeyköy’ü ve Akşemsettin’i kendi özelliklerini öne çıkararak yaparız. 

Bu bölgeyi dışarıdan gelen insanların kalmak istediği ve bolca harcamalarını yapabilecekleri bir mekân haline getirmemiz lazım. Her türlü turizmi hem orman turizmi hem de cami turizmini ve müze turizmini doğru kullanırsak mükemmel bir yapı olacak.”