Gerçekleşen programda Başkan Adayı Deniz Köken'e, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Şoförler Esnaf Odası üyeleri eşlik etti.

"2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılının ikinci yüzyıla devridir. Önümüzdeki yüzyıla daha güçlü bir geçiş yapmamız için bu seçimler çok daha büyük önem taşıyor" diyen Deniz Köken sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nasıl güçlü bir geçiş yapacağız. Nasıl bir yol haritası çizeceğiz. Cumhur İttifakı güçlü bir Türkiye için doğmuştur. Sizler bu ülkenin ekonomisine katkı veriyorsunuz. Vergi ödüyorsunuz. Yaşanılabilecek şehirler oluşturmalıyız. Yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir bir hayat oluşturmalıyız. Kalkınarak büyümek zorundayız. 

Üretmemiz lazım. Çocuğun, yaşlının, engellinin rahat yaşayabileceği şehirler oluşturmalıyız. Kültür turizmiyle bu şehri kalkındırabiliriz. Eyüpsultan'a gelen turistlerin burada vakit geçirebileceği bir şehir tasarlamamız lazım. Turist çekmemiz lazım. Turist çekecek projelere imza atmamız lazım. Böylece esnafımız da kalkınacaktır."