AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Eyüpsultan için hazırladığı projelerini, 20 Şubat Çarşamba akşamı (yarın akşam) düzenlenecek büyük lansmanda açıklayacak.

Eyüp Kültür Sanat Merkezi’nde Çarşamba akşamı saat 20.00’de düzenlenecek tanıtım toplantısında, Başkan Adayı Köken, gerçekleştireceği çalışmaları ve projeleri bir sunum eşliğinde anlatacak.

1994-2004 yılları arasında Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcılığı yapan, bu dönemde yaptığı çalışmalarla ve güleryüzüyle Eyüp halkının sevgisini ve takdirini kazanan Deniz Köken, Anadolu’da 3 bölgemizin 3 büyük ilinde edindiği deneyimleri, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden başarıyla çıktığında memleketi Eyüpsultan’a aktaracağını söylüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığı çalışmalar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyelerinde gerçekleştirdiği birbirinden önemli projelerle belediyecilikte ne kadar iddialı olduğunu kanıtlayan Köken, Eyüpsultan sevdasının her zaman ağır bastığını, çocukluk ve gençliğinin geçtiği, yarım yüzyıldır yaşadığı bu güzel şehre hizmet için gecesini gündüzüne katarak çalışacağını vurguluyor.

EYÜPSULTAN İÇİN TAM 53 PROJE

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, yaptığı araştırmalar, fizibilite raporları, çalıştaylar, arge çalışmaları ve detaylı araştırmalar sonucu ekibiyle hazırladığı toplam 53 projeyi, 20 Şubat Çarşamba (yarın akşam) akşamı büyük bir lansmanla Eyüpsultanlılarla paylaşacak. Projelerini hazırlarken ilçenin sorunlarını, ihtiyaçlarını, çocuk, kadın, erkek, yaşlı, genç yediden yetmişe tüm nüfusun beklentilerini gözönünde bulundurduğunu ifade eden Deniz Köken, hazırladığı sunumda bu projeleri görselleriyle birlikte anlatacak.

EYÜPSULTAN İSTANBUL’UN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Gerçekleştirilecek projeler ve yapılacak çalışmalarla kentin temel sorunlarını çözmeyi ve ilçeyi Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü olan 2023’e hazırlamayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Deniz Köken, Eyüpsultan’ın hem cazibe merkezi hem de İstanbul'un vazgeçilmez turistik ve kültür merkezlerinden biri olacağını ifade ediyor.

Deniz Köken’in Eyüpsultan için hazırladığı 53 projeyi anlatacağı lansman toplantısı, 20 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de Eyüpsultan Silahtarağa Caddesi’ndeki EKSM (Eyüp Kültür Sanat Merkezi)’de yapılacak.

Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz