Eyüp Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirilen yürüyüşe AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’in yanı sıra, AK Parti Eyüpsultan Gençlik Kolları, AK Parti Eyüpsultan Kadın Kolları üyeleri, Eyüp Merkez Mahalle Teşkilatı, AK Parti Eyüpsultan Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Sıcak görüntülerin oluştuğu yürüyüş sırasında Köken, vatandaşın kapısına kadar giderek çiçek takdim etti ve küçük çocuklara çikolata ikram etti. Vatandaşların oldukça yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşte Köken, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

“ALİBEYKÖY-SİRKECİ TRAMVAY HATTI 2019'UN SONUNDA HİZMETE GİRECEK”

Eyüpsultan'daki ulaşım sorununun ilçeye yapılan büyük yatırımlarla önümüzdeki yıllarda büyük ölçüde çözüleceğini ifade eden Köken, “Vezneciler-Habibler Metro Hattı Edirnekapı'dan Eyüp'e inecek, Eyüp'ten Topçular'a çıkacak, oradan devam edecek. Şu anda onun proje aşaması bitti. Ayrıca Alibeyköy-Sirkeci Tramvay Hattı da 2019'un sonunda hizmete girecek” dedi.

Öte yandan Feshane’nin müze olmasına yönelik bir çalışma yürüttüklerini vurguladı ve “Tramvay Feshane'nin tam önünden geçecek, Eyüpsultan’a böyle bir müze kazandırırsak, ilçeye artı bir değer katmış oluruz” şeklinde konuştu.