Köken, Akşemsettin Mahallesi’nde yaşayan Nurhayat Selçuk'un evine misafir oldu. Gerçekleşen ziyarette Başkan adayı Köken, Selçuk ailesinin ve Akşemsettin Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyip projelerini anlattı.

Projelerini hazırlarken ilçenin sorunlarını, ihtiyaçlarını, çocuk, kadın, erkek, yaşlı, genç yediden yetmişe tüm nüfusun beklentilerini göz önünde bulundurduğunu anlatan Köken, gerçekleştirilecek projeler ve yapılacak çalışmalarla kentin temel sorunlarını çözmeyi ve ilçeyi 2023'e hazırlamayı hedeflediklerini söyledi.

Deniz Köken, Eyüpsultan'ın hem cazibe merkezi hem de İstanbul'un vazgeçilmez turistik ve kültür merkezlerinden biri olacağına vurgu yaptı.

“EYÜPSULTAN'I DÖRT BÖLGEYE AYIRACAĞIZ”

Eyüpsultan'ı dört bölgeye ayırdıklarını ifade eden Köken, şunları kaydetti:

"Eyüp ve çevresi, Alibeyköy ve çevresi, Veysel Karani bölgesindeki dört mahalle ve çevresi ile Kemerburgaz/Göktürk bölgesi. Bu dört bölgenin tamamı Eyüpsultan'ı 400 bin nüfuslu bir şehir olarak ortaya koyuyor.

Buraların tamamına, ayrı ayrı şeyler yapıyor olmamız lazım. Spor salonu, yüzme havuzu, kullanılabilir parklar, parkların içinde kadın lokalleri, çocuk kreşleri gibi güzel projelerimiz var. Eyüpsultan'ın ulaşım sorunu ilçeye yapılan büyük yatırımlarla önümüzdeki yıllarda büyük ölçüde çözülecek.”