Eyüpsultan Belediyesi Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltı programına Deniz Köken’in yanı sıra, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Başkan adayı Deniz Köken, kahvaltı programında vatandaşların dilek ve temennilerini dinleyerek kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.  

“EYÜPSULTAN’IN KARDEŞ KÖYLERİ OLACAK”

Anadolu’daki köylerin yaşatılması adına önemli çalışmaların yapılacağını belirten Köken, şöyle devam etti:

“Ben derneklerimizle düzenlenen her programda şunu söylüyorum 'Biz Anadolu’yu kalkındıracağız, Anadolu da Türkiye’yi.' Dernekler birliğiyle yaptığımız görüşmede örnek köy çalışmasını yapacağımı söyledim. Eyüpsultan’ın kardeş köyleri olacak. 

Köylerimizle bağlarımızı kesmememiz gerekiyor. Bu anlamda derneklerimizle yapacağımız istişareler sonucunda farkındalık yaratacak güzel çalışmaları ortaya koyacağız. Yeni neslimiz geldikleri yerleri unutmayacak, kırsal bölgelerimiz canlılıklarını koruyacak..”

“YERELDE GÜÇLÜ ÇIKALIM Kİ DIŞ GÜÇLERE DAHA DAYANIKLI OLALIM”

Yerel seçimlerin ülkenin genel politikası açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan adayı Deniz Köken, şu ifadeleri kullandı:

“Bu seçim sıradan bir yerel seçim olmayacak. 31 Mart Yerel Seçimleri, ülkemizin ikinci yüzyılına gireceği bir seçim olacaktır. Bu seçimden ne kadar güçlü çıkarsak, Cumhurbaşkanımızın eli, dış mihraklara karşı daha güçlü olur. Yerelde güçlü çıkalım ki dış güçlere daha dayanıklı olalım.”