AK Parti Eyüpsultan İlçe Teşkilatı, 2 ton geleneksel Balkan helvasını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Eyüpsultan AK Parti Belediye Başkan adayı Deniz Köken ile birlikte Eyüpsultan Meydanında dağıttı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği helva ikramında bir çok vatandaş Bakan Albayrak ile fotoğraf çekildi. Helva dağıtımının ardından Bakan Albayrak ve beraberindeki heyet çevredeki esnafı ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında Albayrak girdikleri yerlere hediye çiçek bıraktı. Yoğun ilgiden dolayı güçlükle ilerleyen Albayrak yanına gelerek sorunlarını anlatan vatandaşlar ile tek tek ilgilendi. 

Bakan Albayrak ve başkan adayı Deniz Köken AK Parti Eyüpsultan Seçim İrtibat bürosunu ziyaret etti. Burada vatandaşlara seslenen Albayrak ve protokol üyeleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

“EYÜPSULTAN’DA DENİZ BAŞKANIMIZ VAR”

Vatandaşlara helva ikramı sırasında yoğun ilgi gören Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Cumhurbaşkanımız diyor ya, Nereden nereye, Türkiye, İstanbul ve Eyüpsultan gerçekten nereden nereye geldi. Şimdi hizmet siyasetinde marka olmuş, Cumhurbaşkanımızın Belediye başkanlığı ile başlayan süreçte bugün yeni bir tarih var. 

Bu ülkede belediye başkanlığı koltuğuna oturanlar, devletin verdiği imkanları terör örgütlerine tahsis eden belediyeler oldu mu? O zaman belediye başkanlığı basit bir görev değildir. Seçerken dikkatli olmak lazım. Eyüpsultan’da Deniz Başkanımız var, İstanbul’da bir dünya markası olan Sayın Binali Yıldırım başkanımızla durmak yok, yola devam diyoruz.”

“TRAMVAY HATTININ DA DENEME SÜRÜŞLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Eyüpsultan Meydanında geleneksel Balkan helvası dağıtımı yapan Eyüpsultan AK Parti Belediye Başkan adayı Deniz Köken ise şunları söyledi:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ile beraber metroya binip deneme sürüşleri yaptık. Alibeyköy- Eminönü tramvay hattının da deneme sürüşlerini gerçekleştirdik. 

Bundan sonra Mecidiyeköy’e gitmek için otobüs duraklarından saatlerce beklemek yerine 8 dakikada Mecidiyeköy’e gidebileceğiz.  Teknolojik olarak neyi getirmemiz gerekiyorsa biz onu sizinle buluşturuyoruz. Hanımefendilerin kreş meselesi, gençlerin kitap kafe ve gençlik merkezlerimizi en kısa sürede hizmete açacağız.”