Kooperatif Başkanı Muzaffer Bayraktar, AK Parti İlçe Meclis Üyesi Adayı Mürsel Tekneci ve kooperatif üyelerinin katıldığı buluşmada Köken, üyelerin sorunlarını dinledi ve sorularını cevapladı.

Konuşmasına Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak başlayan Deniz Köken, bundan sonraki süreçte hem sınır ilçesi hem de en çok oy alınan bölge olması sebebiyle en önemli mahallenin Yeşilpınar olduğunu söyledi.

Deniz Köken, konuşmasına şöyle devam etti: 

“Bu bölgedeki insanlarımızın daha huzurlu ve mutlu yaşaması için elimizden gelen ne varsa onu yapmak zorundayız. Büyük mahallerimizin tamamının orta noktasında kreş hizmetini, yaşlı bakım merkezlerini hayata geçirmemiz lazım. Sokağı ve şehri koruyamıyoruz bu konuda da kadınlardan yardım istiyoruz. 

Burası nüfus olarak kalabalık, okullar da kalabalık. Önümüzdeki süreçte 7 tane okul, 140 derslik sözü aldık. Bu bölgenin hastane ve karakol sorunu vardı. Bu dört mahallenin ortasında bir bölgeye bir karakol ve bir hastane için bakanlıktan söz aldık ama biz onlara yer gösterdiğimizde yapacaklar, yer için de çalışıyoruz.”