Eyüpsultan Belediyesi Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa Köken’in yanı sıra AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcı Ali Rıza Yavuz, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Samimi bir havada geçen programda Köken, Alibeyköy esnafının sadece gündüz değil, akşam saatlerinde de ticaretini yapacağı bir ortamın gerekliliğine vurgu yaptı.

Programın açılış konuşmasında söz alan AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz, Başkan adayı Deniz Köken’in yirmi beş senelik belediyecilik kariyerinin altını çizerek elde edilen  tecrübelerin Eyüpsultan’a büyük kazanımlar sağlayacağını belirtti.

“ALİBEYKÖY ESNAFI İÇİN YAŞAYAN BİR ALİBEYKÖY İNŞA ETMEMİZ GEREK”

Alibeyköy’ün taşıdığı potansiyeli ortaya çıkaramadığını belirten Köken, şöyle devam etti:

“Alibeyköy’ü baştan aşağı inceleyerek gerekli olan hizmetleri getirmemiz gerekiyor. Yapılacak istişareler sonucunda bu bölgenin hangi hizmete ihtiyacı varsa yapacağız. Bu yapılacak hizmetler sonrasında Alibeyköy’ün sirkülasyonu artarak burası artı değer kazanacak. 

Burayı gel-geç mantığının dışarısına çıkartarak insanların alışverişini yapıp, vaktini geçirebileceği bir konsepte çevirmemiz gerekiyor. Böylelikle Alibeyköy, sadece gündüz değil, akşamları da yaşayan bir yer haline gelecek. Alibeyköy esnafı için yaşayan bir Alibeyköy inşa etmemiz gerek.”