Başkan Adayı Köken, "Alibeyköy’ümüze yakışır meydan ve çevre düzenlemesi yapacağız. Hayata geçireceğimiz projelerle her saat yaşayan bir Alibeyköy inşa edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı'nın Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Deniz Köken, Alibeyköy Mahallesi esnafını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Adayı Deniz Köken'e AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Öte yandan ziyaret öncesinde Başkan Adayı Deniz Köken, Alibeyköy Merkez Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası vatandaşlara lokma tatlısı dağıttı. 

"ESNAFIMIZIN GÖSTERDİĞİ SEVGİ BİZİ DAHA FAZLA MOTİVE EDİYOR"

Alibeyköy esnafını kapı kapı dolaşarak görüş alışverişinde bulunan Başkan Adayı Deniz Köken, "Bugün Alibeyköy esnafımızla Cuma namazı itibariyle birlikteydik. Esnafımızın sorunlarını ve isteklerini dinledik. Bizi çok güzel ağırlayarak, samimi bir şekilde ilgi ve alaka gösterdiler. Onların gösterdiği bu sevgi bizi daha fazla motive ediyor. Tüm Alibeyköy esnafımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

“HER SAAT YAŞAYAN BİR ALİBEYKÖY İNŞA EDECEĞİZ”

Yeni dönemde Alibeyköy halkı ve esnafının görüşlerini alarak ortak akıl çerçevesinde projelerin hayata geçirileceğini dile getiren Köken, sözlerine şöyle devam etti:

"Esnafımızla görüşmelerimiz sonucunda Alibeyköy’e yakışır güzel meydan ve çevre düzenlemesi yaparak, sabah ve akşam olmak üzere her saat yaşayan bir Alibeyköy inşa edeceğiz. Yapacağımız güzel projelerle birlikte hem Alibeyköy’ün çehresi değişecek hem de esnafımızın yüzü gülecek. Tam kapsamlı özel çalışmalarımızı çok yakında halkımızla paylaşacağız inşallah"