Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey’de bulunan Cuma Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydın, ardından belediye ekiplerinin İslambey’de yaptığı çalışmaları inceledi.

Başkan Aydın, Cuma namazını İslambey’de bulunan Kasım Çavuş Camii’nde kıldıktan sonra Eyüp Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine Eyüp Belediyesi tarafından kurulan Yaz Spor Okulu’nu ziyaret etti. Burada spor okulu öğretmenleri ile konuşan Başkan Aydın çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra yaya olarak İslambey Mahallesi’ni dolaşan Başkan Remzi Aydın, mahalle esnafı ile sohbet etti. Cuma Pazarı’nı da ziyaret eden ve tezgâhları dolaşan Başkan Aydın, esnaftan pazarın durumu ile ilgili bilgi aldı.


Pazar esnafı ile uzun uzun sohbetler eden Belediye Başkanı Aydın, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Pazar ziyaretinin ardından ise yine yaya olarak İslambey sokaklarında dolaşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Fındık Sokak’ta belediye ekiplerinin yaptıkları çalışmaları denetledi.