İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Önal beraberindeki heyetle birlikte Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ve Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer’in de bulunduğu ziyaret sırasında Başkan Remzi Aydın ile Vali Yardımcısı Önal, Eyüp'e dair ortaklaşa hayata geçirilecek olan projeler hakkında konuştu.

Zabıta Daire Başkanı Karali’yle hoş sohbet


Ahmet Önal’ın ziyaretinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, Başkan Aydın’ı ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Aydın ve İBB Zabıta Daire Başkanı Karali arasında hoş sohbet gerçekleşti.

Emniyettepe İlkokulu Müdürü’nden teşekkür

Emniyettepe İlkokulu Müdürü Mahmut Gezici beraberindeki heyetle birlikte Başkan Aydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Emniyettepe Mahalle Muhtarı Mustafa Erbaş’ın da bulunduğu ziyarette Okul Müdürü Gezici ve Okul Aile Birliği üyeleri okullarına verdiği destek ve yaptığı yardımlardan dolayı Başkan Aydın’a çiçek takdim etti.

Ordulular Derneği’nden plaket

Eyüp Ordulular Derneği Başkanı Şenol Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sırasında Dernek Başkanı Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri, Eyüp Ordulular Derneği’ne verdiği destek ve katkılardan dolayı Başkan Remzi Aydın’a teşekkür etti.
Ziyaret sonunda ise Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Aydın’a üzerinde “Derneğimize yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” yazılı plaket verdi.