Eyüp Belediyesi Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Başkan Remzi Aydın'ın yanı sıra Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aytaç, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, İstanbul Bayan Kuaför Odası Başkanı Oktay Erkal, Eyüp İlçe Sağlık Müdürü Cezmi Hasanoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile Eyüp’te faaliyet gösteren esnaflar katıldı.

Toplantıda kürsüye gelerek bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, “Esnafımız toplumun önemli bir kesimini teşkil ediyor ve önemli bir yükü taşıyor. Halkın nabzını tutuyor ve halkı temsil ediyorlar. Hepsinden önemlisi bizim vatandaşlarımız ve beldemizin insanları. Dolayısıyla sadece bu sebeplerden dolayı kuaför esnafımıza önem vermemiz gerekiyor. Daha önce burada yapmış olduğumuz bir toplantıda ben kuaför esnafını gönüllü elçilerim tayin etmiştim ve Başkanın temsilciliği olma sıfatınız aynen devam ediyor. Bu da ayrı bir özelliktir ve ben sizleri o şekilde değerlendiriyorum. Sizlerle ilgili çalışmalarımızı hızlandıracağız.” dedi.

İstanbul Bayan Kuaför Odası Başkanı Oktay Erkal ise konuşmasına kadın kuaför esnafına göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ederek başladı. Erkal, konuşmasının devamında ise şunları söyledi: “Eyüp ilçesinde ne zaman ki salı uygulaması hayata geçirildi esnaflarımız bir gün bile olsa ailesi ve çocukları ile zaman geçirmeye başladılar. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

Esnafın talep ve önerilerinin dinlenmesinin ardından toplantıya katılanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.