Ziyaretlerde öğretmenleri tebrik eden Başkan Remzi Aydın, çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Öğretmenler de Başkan Aydın'a, gerçekleştirdiği bu sürpriz ziyaretten kaynaklanan memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Başkan Remzi Aydın sabah erken saatlerde ilk olarak Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne sürpriz bir zirayet gerçekleştirdi. Okul bahçesinde beden eğitimi dersinde olan öğrenciler Başkan Aydın'ı gördüklerinde yanına koştular. Öğrencilerin sevgi gösterileri arasında okula giren Başkan Aydın öncelikle burada görev yapan öğretmenlerin “Öğretmenler Günü”nü kutladı ve kendilerine çiçek verdi. Sürpriz ziyaret öğretmenleri oldukça sevindirirken, Başkan Aydın öğretmenlere hediyeler de takdim etti.

Başkan Aydın'ın gerçekleştirdiği sürpriz ziyaretlerde ikinci adres ise Nejat Sabuncu İlkokulu oldu. Burada da öğretmenleri tebrik eden, çiçek ve hediyeler takdim eden Başkan Aydın'a öğretmenler teşekkür ettiler.
Başkan Remzi Aydın her iki okul ziyareti sırasında bazı öğretmenleri sınıflarında ziyaret etti. Sınıflarda hem öğretmenlerle hem de öğrencilerle kısa süreli sohbetler eden Başkan Aydın, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.