14 Kasım 2015 Saat:12:00
Zamanda Yolculuk 1: Hezarfen Ahmet Çelebi



Yazan: Alper Selan
Yöneten: Uğraş Atay
Oyuncular: Ekin Gökgöz, Bülent Gençak, Yeşim Kalkan, Fatoş Baş, Merve Duran, Osman Kaan Girit, Sercan Tosun, Efe Kayra Atay

Zeki ve tonton profesör amcamız, çalışma atölyesinde büyük bir zaman makinesi icat etmiştir. Bu zaman makinesiyle geçmişte yaşamış Türk büyüklerini ziyaret etmek, onlarla tanışmak ve bilime yaptıkları katkıları incelemek istemektedir. Mahallenin sevimli ve çalışkan çocuğu Işıl ise profesör amcaya asistanlık yapmaktadır.


15 Kasım 2015 Saat:12:00
Kırmızı Başlıklı Kız



Oyunlaştıran-Yöneten: Salim Dörtcan
Kırmızı Başlıklı Kız arkadaşı Sincap'la oynarken annesi gelir ve elindeki kek dolu sepeti Büyükannesine götürmesini ister. Kırmızı Başlıklı Kız ve Sincap yola koyulurlar.

Ormanda dolaşan Kurt kekin kokusunu alır ve peşlerine düşer. Kırmızı Başlıklı Kız ve Sincap Aslan Kral'dan yardım isterler, Nöbetçi Tırtıl'la tanışırlar. Haylaz Kurdu aşarak yola devam etmeye çalışırlar.

Ormanda arkadaşlarıyla karşılaşırlar, onların yardımı ile yola devam ederler. Yolculuklarında sürprizlerle karşılaşıp Konuşan Orman'la tanışırlar.

15 Kasım 2015 Saat:15:00
Ölü Ozanlar Derneği



Yönetmen: Peter Weir
Oyuncular: Robin Williams, Ethan Hawke, Robert Sean Leonard, Jamie Kennedy, Lara Flynn Boyle
50'lerin Welton Akademisi, ciddi, disiplinli ve akademik çevrelerde saygınlığı yüksek olan bir okuldur. Okul yönetiminin muhafazakar ve ortodoks tavırları okulu öğrenciler için sıkıcı ve bunaltıcı bir hale getirmektedir. Fakat yeni ingilizce öğretmeni John Keating'in okula atanmasıyla çok şey değişecektir.