Prefabrik ev kelimesinin hayatımıza girdiği günden, bugüne kadar pek çok yaşanan gelişme ile sektör çığır atladı desek herhalde abartı olmaz. Öyle ki bu gelişim günümüz modern mimari yapısı ve teknolojik imkanları ile birleştirildiğinde çok daha harika sonuçların ortaya çıktığını söylemek mümkün. Günümüzde artık çelik konstrüksiyon ile prefabrik ev veya prefabrik villa arzu edenlere, sağlam, uzun ömürlü, daha kısa sürede inşa edilebilen yapılar sunulabiliyor. Üstelik kaliteli yalıtım malzemeleri ile yaz kış en iyi verim ve sıcak-soğuk koruması da başarı ile sağlanabiliyor. Kışın soğuktan yazın sıcaktan etkilenmeyen bu malzemeler, konforlu bir yaşam sunulmasında önemli rol oynuyor. Dilerseniz gelin şimdi prefabrik ev yaptırırken nelere dikkat etmelisiniz kısaca bahsedelim.

Proje Öncesinde Ne İstediğinizden Emin Olun

Bildiğiniz üzere günümüz olanakları ile 3D modelleme seçeneği, özellikle mimari projelerde, uygulama öncesinde somut bir görünümün ortaya çıkmasında araç olarak kullanılıyor. Prefabrik yapı firmaları bu anlamda prefabrik ev veya villa isteyen bireyler için halihazırda bulunan, projelendirmesi yapılmış çizimleri 3D görünümü ile gerçekçi bir görünümle sunarak uygulama sonrası nasıl bir tasarımın ortaya çıkacağını size en başta gösteriyor. Bu imkanla proje öncesinde, en baştan itibaren nasıl bir görünüme sahip proje istediğinizi ve kaç metrekare olması gerektiğini belirtebiliyorsunuz. Eğer bütçe sorununuz yok ise dilerseniz kendi dilediğiniz gibi oturup bir proje bile çizdirmeniz mümkün.

Projenin Uygulanma Sırası Nasıl İşliyor

İlk olarak sahip olmak istediğiniz prefabrik yapıyı belirledikten sonra uygun arazi üzerinde bir takım ön hazırlıklar yapılıyor. Bu safhada firmalar size destek sunarak hazırlık sürecini sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlamanıza yardımcı oluyorlar. Daha sonra size verilen hazırlık ve montaj süresi içinde prefabrik firması projeye ait malzemeleri demonte olarak hazırlıyor. Proje detaylarına göre bu parçalar şekillendirilerek uygulamaya hazır hale getiriliyor. Sonrasında ise montajlanarak prefabrik ev projeniz hayat geçmiş oluyor. Dilerseniz bir prefabrik evin inşa süresini video dan izleyebilirsiniz. Hemen belirtelim ki prefabrik ev inşa edilebildiği gibi günümüzde modern prefabrik ofis modelleri de üretilmekte ve kullanılmaktadır. Bu konuyla ilgili en alt kısımdaki firma sitesine göz atabilirsiniz.

İzlediğiniz video SUNPREFABRİK tarafından bir projenin uygulanmasını hızlandırılmış bir şekilde gösteriyor. Konya merkezli olarak faaliyet gösteren firma başta İç Anadolu ve çevre illerde pek çok projeye imza atmış. Firma başta prefabrik ev, çelik villa ve prefabrik ofis modelleri projeleri başta olmak üzere pek çok referansa sahip. Diğer firmalara nazaran konya prefabrik denilince akla gelen sayılı firmalardan olan SUNPREFABRİK müşteri memnuniyeti sağlama adına da yoğun ilgi gösteriyor. Firmanın projeleri ve yaptıkları ile ilgili detaylı bilgi için internet sayfalarına göz atabilirsiniz.

http://www.sunprefabrik.com.tr