SADECE DUVAR DEĞİL MUTLU YAŞAM ALANLARI İNŞA EDEN NEO YAPI, İSTANBUL’UN EN HIZLI SATILAN PROJESİ ‘NEO BOLLUCA’LARIN BEŞİNCİSİNİ SATIŞA SUNUYOR!

Neo Yapı son 18 ayda Bolluca’da 5. Projesine başlıyor!

Neo Yapı, Kemerburgaz ve Göktürk’teki başarılı projelerinden sonra 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul projesi ile ses getiren ve yatırımcıların gözdesi olan Arnavutköy’ün Bolluca bölgesinde hayata geçirdiği projelere, her geçen gün yenilerini ekliyor. Bölgedeki ilk ve en büyük projesi olan, kendi diktiği ağaçlarla yeşillendirmeye destek olduğu, 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve 8 mahalleden oluşan Neo Gölpark İstanbul'dan sonra bölgeyi geliştirmeye devam ediyor. Neo Yapı, satışları 18 ay gibi kısa sürede tamamlanan Neo Bolluca, Neo Bolluca 2 ve Neo Bolluca 3 Neo Bolluca 4 projelerinden sonra şimdi de Neo Bolluca 5 ile yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Neo Bolluca 5, yeni şehir Bolluca’da, ormanın yanı başında!

Hem yaşamak hem de yatırım anlamında yeni nesil bir site olarak öne çıkan Neo Bolluca 5, otopark alanları ve güvenlikle çevrili 2 blokta; 64 adet 2+1 ve 3+1 daireden oluşuyor. Sunduğu imkanlar ve ormanın yanı başında oluşuyla yatırımcıların gözdesi olacak Neo Bolluca 5’te, diğer Neo Bolluca projelerinde olduğu gibi; doğa, şehir ve yaşam bir arada…

Bu projede sürdürülebilirlik adına yerden ısıtmalı, pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi, çevre dostu aydınlatma sistemleri, Isı tasarruflu özel kaplamalar, çatı ve yüzey izolasyonları, ısı camlı doğramalar, kesintisiz elektrik için jeneratör, ortak alanlar giderlerini düşüren solar sistem ve özel peyzaj alanları gibi birçok ince detay düşünüldü. Bununla beraber proje, teknolojinin tüm avantajlarından da yararlanılacak bir mimari tasarıma sahip. 1 adet açık yüzme havuzu bulunan projede, kapalı Fitness alanı ve her daireye özel otopark alanı da bulunuyor.


Neo Yapı Merkez Ofisi 
Adres : Neo Yaşam İş Merkezi Göktürk Merkez Mah. Göktürk Cad. No: 9 Kat: 4/5 Göktürk-Eyüp / İstanbul
Tel : 0212 322 06 00
Gsm : 0533 141 64 37