Türkiye'nin ilk emlak sitesi Milliyetemlak.com Steptember etkinliği altında serebral palsili çocuklar ve gençler için adım atmaya hazırlanıyor. Eylül ayı boyunca serebral palsi (celebral palsy) yani beyin felci ile ilgili farkındalık yaratmak, aynı zamanda bu hastalığa sahip olan çocuk ve gençlerin daha iyi bir hayata kavuşması adına bağış toplamak amacıyla çalışmalar yürüten Steptember'a bu yıl Milliyetemlak.com da katılıyor.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı katkılarıyla her yıl Türkiye'de beyin felci geçiren çocuklar ve gençler için bağış toplamayı hedefleyen Steptember'da amaç Eylül ayı boyunca her gün 10.000 adım atmak ve oluşturulan takımlarla birlikte dünya genelinde toplanan bağışlara katkıda bulunmak. 

Milliyetemlak.com ilk adımı attı bile
Kendi bünyesi içerisinde 16 kişilik ekibini kuran Milliyetemlak.com, Eylül ayı boyunca her gün en az 10.000 adım atacak. Özellikle ofis çalışanları için hem farklı bir deneyim olan hem de karşılıklı fayda üzerine kurgulanan Steptember etkinliğinde amaç dünya üzerinde en yaygın görülen çocuk hastalığı olan beyin felcine dikkat çekmek. Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı'nın verdiği bilgilere göre dünya genelinde serebral palsi'li çocuk sayısı 17 milyon!

Pedometre ile her gün adım takibi
Steptember etkinliğinde katılımcılara iletilen pedometre yani adım ölçerlerdeki sayılar günlük olarak steptember.org.tr adresine giriş yapılarak takip edilebilecek. Her takım üyesinin Eylül ayında 28 gün boyunca 10.000'den fazla adım atması demek ise bütün kıtalardaki en yüksek zirveyi tırmanmaya eşdeğer. 

Sektördeki ilk sosyal sorumluluk adımı
Kurguladığı sadakat programı ile sektörde bir ilke imza atan Milliyetemlak.com bu kez de sosyal sorumluluk çalışması ile ilk adımı atıyor. Milliyet Emlak Genel Müdürü Müge Seymen, başladıkları bu hareketin ilerleyen dönemlerde çok daha büyük projelere dönüşeceğini de belirtiyor.