Kurulduğu 1996 yılından bu yana geliştirdiği üstün nitelikli ve sektörüne öncülük eden projeleriyle öne çıkan Koray GYO’nun yeni projesi Liberté’nin ruhsat süreci tamamlandı. Tüm deneyim, bilgi birikimi ve enerjisiyle kent yaşamının sürekli gelişen ve değişen gereksinimlerine uygun, insana odaklı projeler geliştiren Koray GYO, yeni projelerinin keyifli bir yaşam alanı sunmasının yanı sıra kârlı birer yatırım aracı olmasına da odaklanıyor.

Doğaya komşu 118 konut ve 8 işyeri

İstanbul’un gözde yerleşimlerinden Göktürk’te başlayacak olan Liberté projesi toplamda 22 bin 119 metrekare alanı kapsayacak ve tek blokta 118 adet konut ile 8 adet işyerinden oluşacak. Göktürk’te doğa ile iç içe, dingin ve özgür yaşam alanı sunacak olan Liberté’de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alırken, bahçe katlarındaki evlerde konuta ait özel bahçe, diğer tüm katlarda ise balkon bulunacak.

Murat Oktay: “Liberté, Koray GYO’nun onlarca yıllık tecrübesinin yansıması olacak”

Projenin hayata geçmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Koray GYO Genel Müdürü Murat Oktay, “Köklü geçmişiyle Türkiye’ye imza projeler kazandıran Koray GYO olarak yeni projemizin startını veriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İstanbul’un yeni yükselen değeri olacağına inandığımız proje, doğayla iç içe olmasının yanı sıra İstanbul şehir merkezi sınırları içerisinde yer almakta. Liberté projemizle tüm tecrübemizi aktardığımız eşsiz ve yatırım getirisi olan bir değer oluşturmuş olacağız” dedi.