Satış temsilcilerinin KPI’ları, yani anahtar başarı göstergeleri, her dönem öncesinde belirlenmeli, takip edilmeli, güncellenmeli ve raporlanmalıdır. 
Her yeni dönem başlangıcında, bir önceki dönem değerlendirilerek satış ekibinin performansı konusunda gerekli iyileştirmeler yapılmalı, yeni hedefleri ise bu değerlendirmeler sonucunda belirlenmelidir. Aktif, efektif ve karlı bir satış yönetimi için gerekli olan tüm bu ihtiyaçları, Geovision Group stratejik iş ortaklarına satış noktası denetimi, saha araştırması ve satış ekibi yönetimi konusunda danışmanlık vererek sağlamaktadır. 
Bu değerlendirmelere ek olarak satış ekibinin noktalarda yaptığı ziyaretler kalite ve zaman açısından analiz edilmeli, optimum satış noktası ziyaret kriterleri (nokta hizmet süreleri vb.) belirlenmelidir. Burada en önemli nokta satış ekibinin hedefleri ve KPI’larının net olarak belirlenmiş olması ve sürekli takibinin yapılmasıdır. 
Geovision Group, operasyonun sezonsal olduğu dondurma sektörünün lider global markası için dinamik Rut optimizasyonu yaklaşımı ile sürekli güncel olan bir sistem oluşturmuştur. Bu sistem sayesinde, 700’den fazla satış temsilcisi ve 600’den fazla dağıtım aracının günlük operasyonlarını uygulanabilir iş planlarına dönüştürülerek, dağıtımda %30, satış operasyonunda ise %20 optimizasyon sağlanmıştır. 
Satış ekibi yönetimi hakkında daha fazla bilgi almak ve hızlıca iletişime geçmek için, Geovision Group’un internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Site üzerindeki Canlı Destek butonundan bilgi alabilir, ya da iletişim sayfasındaki telefon numaralarından Geovision Group’ a ulaşabilirsiniz. Ayrıca Bulunurluk Araştırması hakkında bilgi alarak, bu metodun şirketiniz için uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz.