Kariyer Günü başlıyor! 5 bin 500 ki işe yerleştirildi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in, seçim döneminde açıkladığı "5 yılda 5 bin istihdam" sözüyle birçok kişiyi işe yerleştiren, iş veren ve iş arayan arasında köprü vazifesi gören Eyüpsultan Belediyesi İstihdam Merkezi, Kariyer Günü düzenliyor.

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi'nde 8 Aralık Perşembe günü 10:00'da başlayacak ve 15:00'e kadar devam edecek olan Kariyer Günü'ne Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak ve Keo Şirketler Grubu Sahibi Eylül Öztürk Özkan konuk olacak.

İş arayan, kariyerine farklı bir yön vermek isteyen vatandaşlar için rehber niteliğinde olacak olan Kariyer Günü'nde Aşkım Kapışmak, iş hayatında iletişim ve beden dili eğitimi; Eylül Öztürk Özkan ise girişimcilik konularında bilgilendirmede bulunup deneyim ve tecrübelerini paylaşacak.

"5 BİN 500 KİŞİYİ İŞE YERLEŞTİRDİK"

Eyüpsultan’da istihdam adına önemli çalışmalar yaptıklarını, Kariyer Günü ile bunlara bir yenisini daha ekleyeceklerini ifade eden Başkan Deniz Köken, "Bizim seçim vaatlerimizden birisi de 5 yılda 5 bin istihdam sözüydü. Şu anda söz verdiğimiz rakamı şimdiden aştık ve 5 bin 500 kişiyi işe yerleştirdik. Bölgedeki birçok kurumsal firma Eyüpsultan İstihdam Merkezimiz (ESİM) ile çalışıyor. Üç defa Kariyer ve İstihdam Fuarı düzenledik. Son düzenlediğimiz fuarda 1600 kişi form doldururken 300 kişi ise işe yerleşti" dedi.

"TÜM VATANDAŞLARIMIZI KARİYER GÜNÜNE BEKLİYORUM"

Eyüpsultanlı vatandaşların iş arayışlarını çözüme kavuşturmak adına çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Başkan Deniz Köken, "Şimdi de 1.Kariyer Günü’nü düzenliyoruz. Ben iş hayatına yeni adım atacak ya da farklı iş arayışında bulunan vatandaşlarımız için son derece faydalı olacağına inandığım Kariyer Günlerimize katılmalarını bekliyorum" dedi.

KATILIM KONTENJANLA SINIRLI

Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu Kariyer Günü için Belediyenin internet sitesinden kayıt olunabiliyor.