AND Pastel projesi, AND Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan AND Pastel, yedi blok ve toplam bin 243 konuttan oluşuyor.

Türkiye'nin önemli inşaat firmalarından AND Gayrimenkul, projesi ile başarılı bir projeye daha imza attı. İstanbul'un son dönemlerde gözde ilçelerinden Kartal'da yükselecek olan AND Pastel, 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yedi blok ve toplam bin 200 konuttan meydana gelen AND Pastel projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. AND Pastel'deki dairelerin büyüklükleriyse brüt 67 metrekare ila 211 metrekare arasında değişiyor.

AND Pastel projesinin inşaat alanı 250 bin metrekare ve 45 bin metrekarelik arsa üzerine kurulmuş durumda.

AND Pastel projesi; Kartal metrosuna 500 metre, D-100 karayoluna 350 metre, Kartal Adliyesi'ne 500 metre, Kartal deniz otobüsüne 2.5 km, Tem otoyoluna 10 km, Sabiha Gökçen havalimanına da 15 km mesafede uzaklıkta bulunuyor.

AND Pastel projesi bölgedeki bir çok eğitim kurumunda da oldukça yakın. İşte AND Pastel'in yakınında bulunan eğitim kurumları; Era Teknik Koleji, Kartal Doğa Koleji, Gökyüzü Eğitim Kurumları, Yakacık Anadolu Teknik Lisesi, Ozel Dora Maltepe Anadolu Saglik Meslek Lisesi, Öğretmen Salih Nafız Tüzün İlköğretim Okulu, Yakacık Doğa Koleji ve Ahmet Şimşek Koleji.

AND Pastel projesi ayrıca bir çok sağlık kuruluşuna da yakın. Bunlar; Özel Vera Hastanesi, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Onkoloji Hastanesi, Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'dir.

Son dönemde artan döviz kurlarına rağmen AND Pastel, en düşük kredi faizinin sunulduğu projelerden biri. Yatırım ve oturum amacıyla tercih edilecek en önemli projelerden biri olan AND Pastel, Kartal'da en büyük markalı projeleri arasında yer alıyor. Yatırımcılarına kazandıran AND Pastel, konut sahiplerine 60 ayda sıfır faizli ödeme seçeneği sunuyor. Ayrıca AND Pastel projesinde 120 ay için %0,49 oranında, 240 ay için ise %0,79 oranında faiz uygulanma fırsatı sunuluyor.

AND Pastel Fiyat Listesi

AND Pastel Fiyatlarıysa bölgedeki diğer projelere oranla oldukça dikkat çekici. AND Pastel'de 1+1 daireler; 390 bin TL, 2+1 daireler 544 bin TL, 3+1 daireler 735 bin TL ve 4+1 dairelerde 991 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kaynak: