Yes English Göktürk'te İlkokul , Ortaokul , Lise,Üniversite öğrencilerine ve yetişkinlere, hangi düzeyde olursa olsun, İngilizce konuşma özgüveni kazandırılır, okuma, yazma ve dinleme becerilerinin de geliştirilmesine olanak verilir .

NEDEN YES ENGLISH ?
Genellikle dil okullarında gramere dayalı klasik metotlar kullanıldığından öğrencilerin ingilizce konuşma becerileri çok zayıf kalır. YES ENGLISH 'te ise dört temel dil yeteneğinin (konuşma,anlama,okuma yazma) gelişmesi temel hedef alınmıştır. Dilin tam doğru gelişmesi için derslerde İngilizce konuşulur.


EZBERİ BOZUYORUZ !
İngilizce ezberleyerek öğrenilmez ! Konuşarak , dinleyerek ve yaşayarak öğrenilir . YES ENGLISH'in Amerikalı kurucusu ve İngilizce öğretmeni olan John diyor ki , "İngilizce bir ders değil , hayatın bir parçasıdır. İngilizce dünyanın her yerinde geçerli ve gereklidir. Konuşmak ve anlamak için iyi öğrenmek lazım .Öğrenmek için de uygun ortamı yaratmak şart . İşte YES ENGLISH'te bu ortamı bulacaksınız."

LET’S LEARN ENGLISH !
Hafta içi yada hafta sonu sabah veya öğlen gruplarımızdan birine katılarak YES ENGLISH farkını siz de yaşayabilirsiniz ! İngilizce öğrenmek için yapmanız gereken tek şey var ; YES ENGLISH'e "Yes" demek !




Yes English Göktürk
Adres : Göktürk Merkez Mah. Göktürk Cad. No:11 Kat:3 Daire:15 Göktürk/Eyüp - İstanbul
Tel : 0212 322 22 14
Gsm: 0505 123 42 33 
www.yesingilizce.com