Eyüp Belediyesi “Yeni Nesil Yaz Okulları”nı hayata geçiriyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak sadece spor odaklı olmayan Yeni Nesil Yaz Okulları’nda çocukların fiziksel gelişiminin yanı sıra, geleneksel çocuk oyunlarından, değerler eğitimine kadar birçok faydalı etkinlik ile kendilerini hem sosyal hem de kültürel açıdan donanımlı hale getirmesi sağlanıyor.

YAZ OKULLARINDA YOK YOK
Yeni Nesil Yaz Okullarındaki Eğitim, Etkinlik ve Atölyeler:
Spor Aktiviteleri Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Uzak Doğu Sporları, Satranç, Yüzme, Geleneksel Çocuk Oyunları Değerler Eğitimi Kuran-ı Kerim, İlm-i hal, Siyer, Peygamberler Tarihi Atölyeler Geleneksel Sanatlar, Müzik, Yarışmalar, Satranç, Akıl Oyunları, Fotoğrafçılık, Tarih Okumaları, Sinema, Tiyatro-Drama, Gitar, Bağlama, Resim-Karikatür, Ebru Sanatı, Deney Masası, Şehrimizi Tanıyalım, Dil Atölyesi (Osmanlıca, Arapça, İngilizce) Geziler Atatürk Arboretumu, 1453 Panorama, Vialand, Miniatürk Gençlik Kampı Paylaşım, dostluk, güven, sorumluluk sahibi olma ve takım ruhunu kazanma eğitimleri.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, gençlerin eğitimlerinde ve sporda başarılı olabilmeleri için tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Başkan Remzi Aydın, “Eğitim yılı boyunca çocuklarımızın başarısı için maddi ve manevi destekten, motivasyon ve malzeme desteğine kadar her türlü katkıyı yapmaktan geri durmadık. Eğitim desteğine tatil arası vermiyor, gelecek nesillerimizin daha başarılı, bilgili, bilinçli ve sağlıklı yetişmesi, ilçemizden daha başarılı sporcular çıkması için Eyüp’te Yaz Okulları düzenliyoruz. Eyüplü binlerce çocuk ve gencimize ulaştığımız Yaz Okullarımızda, öğrencilerimize derslerden kulüplere, kamplardan sportif aktivitelere kadar dolu dolu bir program hazırladık. Ayrıca şapka, havlu, çanta ve forma gibi hediyelerle de onların yüzlerini güldürebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

BÖLGE KAYIT MERKEZİ KEMERBURGAZ BİLGİ EVİ
TEL: 0212 360 09 11