Yeminli tercüme diğer tercümelere göre daha farklıdır ve daha detay ister. Her tercüme yapan kişi yeminli tercüme yapamaz. İlk olarak noterden onaylı olan resmi evrak, önemli belgeler sadece ve sadece yeminli tercümanlar tarafından tercüme edilir. imgetercume.com/yeminli-tercume adresine girdiğinizde yeminli tercüme hakkında daha fazla bilgi alabilir ve bu adresten talep verebilirsiniz. Yapılan bütün yeminli tercümeler işinde uzman olan yabancı dil bilgisi en iyi kişiler tarafından yapılmaktadır ve editörler tarafından kontrolleri sağlanmaktadır. Sadece tercüme yapılıp bırakılmaz. Aynı zamanda gerekli olan düzenlemeler yapılarak sıfır iş ile teslim edilir. İstediğiniz her an tercümeler için başvuru yapabilirsiniz.

TERCÜME YAPTIRMAK İÇİN İLETİŞİM KURMA YOLU VE ÜCRETLERİ HAKKINDA BİLGİ

Yeminli tercüme, normal tercüme konusunda tam olarak 120 ayrı dilde hizmet verilmektedir. Bunun yanı sıra 60 dilde çapraz olarak tercüme yapılmaktadır. Bütün bu hizmetleri imgetercume.com/yeminli-tercume adresinden, whatsapp üzerinden ve canlı destek hattı üzerinden alabilirsiniz. Canlı online destek hattı sayesinde 7/24 hizmet alınabilmesi sağlanmaktadır. Tercüme yapan bütün ekip yabancı dil konusunda en iyi eğitimi sağlayan üniversitelerden mezun olmuştur. Tercüme yapan arkadaşların bilgi ve donanımının yanı sıra işinin ehli editörler tarafından kontroller yapılmaktadır. Yaptırmak istediğiniz tercümeler hakkında görüşme yaptıktan sonra karakter incelemesi yapıldıktan sonra ücret belirlenir. Belirlenen ücret EFT, kredi kartı ve havale ile gerçekleştirilir.

TERCÜME YAPMAK İÇİN ÇALIŞMA SİSTEMİMİZ

İlk olara şunu söylemeliyiz ki yeminli tercüme ve tercüme için en başta tercüme talebi yapılır. Yapılan tercüme talebinin ardından fiyat teklifi verilir. Verilen fiyat teklifinden sonra onay alınır ise hemen çeviri işlemine başlanır. Çeviri için uygun dilde bilgili olan çevirmen görevlendirilir. Yeminli tercüman görevi aldığı anda en hızlı şekilde çevirisine başlar. Tercüme başladığında ve bittiğinde editör kontrol eder. Son kontroller tamamlandıktan sonra kişiye teslim edilir. Kişi ile anlaşmaya göre tercümeler noter onaylı tercümanın imzası bulunan apostil onaylı olarak hazırlanır. Aynı gün içerisinde kargoya verilir.  Bütün bu bilgilere adresinden ulaşabilir ve oradan tercüme için görüşme yapabilirsiniz.