Uluslararası Travnik Üniversitesi'nde;

  • Ekonomi Fakültesi
  • Ekoloji Fakültesi
  • Hukuk Fakültesi
  • Medya Ve İletişim Fakültesi
  • Trafik Fakültesi
  • Politeknik Fakültesi

bulunmaktadır. Öğrencilerin bu fakültelerde bulunmakta olan bölümlere kayıtlarını yaptırabilmeleri için gerekli evrakları oluşturmaları ve eğitim bedellerini ilgili mercilere bildirmeleri gerekmektedir. Okulun bu bölümler için ekstra bir sınav uygulaması bulunmamaktadır.

  • Uluslararası Travnik Üniversitesi'nde;
  • 2 yıllık eğitimlerini 4 yıllık eğitime çıkarma ihtiyacı duyanlar
  • Sınavsız istedikleri bölümde okumak isteyenler
  • Doktora yapmayı hedefleyenler

öğrenci olabilmektedirler. Her bölüme ve her eğitim hizmetine okulun ayrı bir fiyat uygulaması bulunmaktadır. Hukuk, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği ve Mimarlık bölümlerinden herhangi birini okumak isteyen bir öğrencinin okula 4500 Euro ödemesi yeterli olmaktadır. Uluslararası Travnik Üniversitesi'nde aynı bölümlerin Doktorasını almak isteyen bir öğrencinin ödemesi gerekli olan tutar ise 5 Bin Euro olmaktadır. Özel Travnik Üniversitesi Doktora öğrencileri, 3 yıllık bir eğitim almaktadırlar.

Türkçe Dil Eğiti Desteği veriliyor!

Uluslararası Travnik Üniversitesi'nin tercih edilme sebepler arasında, Türkçe dil desteğinin bulunuyor olması da görülmektedir. Bu önemli bir konudur çünkü her öğrencinin yeterli derecede yabancı dili olmayabilmektedir. AB standartlarında bir eğitim sunmakta olan okulda bu avantajın bulunuyor olması, okulu Türkiye'deki öğrenciler için diğerlerinden daha çok tercih edilir kılmaktadır.

Uluslararası Travnik Üniversitesi öğrencileri aylık olarak 300 Euro ile 400 Euro arasında bir masraf yaparak yaşamlarını rahatlıkla idame ettirebilmektedirler. Bölgede yeme ve içme konusunda çok düzgün ve Türk öğrencilerin damaklarına hitap eden ucuz yemekler bulunabilmektedir. Kiralama sorunu da bu bölgede yoktur çünkü bölgede hem çok sayıda kiralık ev vardır hem de ev sahipleri öğrencilere ılımlı davranmaktadırlar. Öğrenciler dilerlerse ev kiralama işini okula gelmeden Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığıyla yapabilmektedirler. Firma öğrencilerin her türlü belgelerini de oluşturmakta ve eğitim süresince öğrencilere destek olmaktadır.

Uluslararası Travnik Üniversitesi mezunları " Europass Mavi Diploma " alarak, Türkiye ve dünyanın çok sayıdaki ülkesinde geçerliliği olan bir mezuniyet belgesi almış olmaktadırlar. Çünkü okulun eğitmenleri özel olarak seçilmektedir. Müfredat da özel olara kararlaştırılmaktadır. AB standartlarından son derece kaliteli bir eğitim almak için örencilerin burayı seçmeleri okulda zaman zaman kapasite sıkıntılarını doğurmaktadır. Gerekli sayıda öğrenci alarak yetkin eğitim vermekte olan okula kayıt için doğru zamanı kullanmak bu açıdan son derece önemli olmaktadır.

Uluslararası Travnik Üniversitesi öğrencisi olmanın daha pek çok anlamda avantajları bulunmaktadır. Örneğin bu okulda öğrenci olanlar, tüm ülkede ulaşım adına ekstra bir ücret ödememektedirler. Gerekli belgelerin çıkarılması sayesinde öğrenciler ülkede istedikleri yere tamamen ücretsiz olarak ulaşabilmektedirler. Özel Travnik Üniversitesi'nde öğrenci olmak için bir yaş sınırı da ulunmamaktadır. İstenen kriterleri yerine getiren herkes bu okulda eğitim alabilmektedir.