Ucan Balon Anaokulunda yaz programı  birbirinden eğlenceli ve keyifli aktivitelerle devam ediyor. Doğayla icice yapilan piknikler, orman gezileri, Göktürk 'ün en iyi kulübünde yüzme dersleri, at çiftliğinde yapılan binicilik dersleri, kinetik kum ,kitap saatleri ve daha neler neler... Siz de çocuğunuzun unutulmaz bir yaz geçirmesini istiyorsanı Uçan Balon Anaokulunu  arayin...

Telefon: 0212 322 00 93                                     Gsm: 0554 814 53 54                                    Web: www.ucanbalon.com.tr​





UÇAN BALON ANAOKULU 
Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Çamlık Caddesi, 3.Ihlamur Sokak, No: 15, Göktürk - Eyüp İSTANBUL
Telefon: 0212 322 00 93
Gsm: 0554 814 53 54
Web: www.ucanbalon.com.tr​
E-Mail: [email protected]



UÇAN BALON ANAOKULU
 
SİBEL ONUR TUNCAY KİMDİR?
Ben 31 yaşında 1 çocuk annesiyim. Uzun yıllar Uluslararası bir Finans şirketinde Yönetici olarak çalıştım. Oğlum Dünyaya geldiğinden beri O’na O’nun ve diğer tüm çocukların hak ettikleri hayatı yaşatabilmek için neler yapmalıyız diye düşünürdüm. Dünyanın en masum ve savunmasız varlıkları onlar çünkü. Oğlumun kreş zamanı geldiğinde ise çeşitli semtlerde mevcut kreşlerin maalesef çok yetersiz olduğunu üzülerek gördüm. 1 senede 4 okul değiştirdi oğlum. Aradığım gibi bir yer bulamıyordum. Kayıt görüşmelerinde her şey çok güzel bir şekilde anlatılıyordu ancak uygulamaya geçtiğinde hiç te öyle olmadığını fark ettim. Ve dedim ki benim bir anaokulum olsa adından çok söz ettiren bir okul olurdu. Çünkü bir anne ne bekler orada onun cevabı olurdu. (Yalansız- dolansız - gerçekçi ve şeffaf) Uzun yıllardır hayalini kurduğum bu projeyi Uçan Balon’u devralarak gerçekleştirmiş oldum.
 
NEDİR BU PROJE?
İçeride her şeyin ahşap olduğunu düşünün. Çocuklar plastiklerle değil ahşapla oyun oynuyorlar. Plastik oyun hamurları yerine kinetik kumla zaman geçiriyorlar. Tüm öğretmenler ilkyardımcı sertifikalarına sahip. Ufak kazalara ilk müdahaleyi öğretmenler yapıyorlar. Eğitim sistemi ezbere dayalı değil uygulayarak öğrenmeye dayalı. Her işlenen konuyla ilgili mutlaka bir gezi düzenleniyor. Tüm gün çocuklarını emanet edip özleyen, akşama kadar göremeyen anne babaya saat bası çocuğunun fotoğrafı gidiyor. Yemek yiyip yemediğini merak eden annelere düzenli olarak yemek saatlerinde video gidiyor. Tabi tüm bunlar çocuklara hissettirmeden yapılıyor. Bu ve bunun gibi daha birçok projem var. Bir anne ne bekler onun cevabı olacak demiştim ya yukarıda. İşte bir anne bunları bekler. Ve cevapları Uçan Balon Anaokulu’nda.
 
NEDEN UÇAN BALON ANAOKULU?
Göktürk bölgesinde uzun süren araştırma çalışmalarım oldu. Uçan Balon Anaokulu Göktürk’ün en eski anaokullarından. 8 sene önce çok daha büyük bir yere sahipken zamanla küçülmeye gitmiş ama ismini hiç kaybetmemiş ve çok iyi anılan bir okul. Okuldaki çocuklarımızın birçoğu birbirlerinin arkadaşları-akrabaları veya kardeşleri. Anaokullarında tavsiye ve referans çok önemlidir. Uçan Balon bu zamana kadar hep iyi referans olmuş ve olmaya da devam edecek.
YAZ OKULU PROJESİ:
Birbirinden keyifli ve heyecanlı bir projeyle sürekli aktivitelerle dolu bir program ile sizleri bekliyor.
• Haftanın beş günü yoga,
• Haftanın iki günü yüzme,
• Haftanın iki günü at binme,
• Haftanın bir günü doğayla iç içe piknik, doğada yürüyüş, doğada spor, gezi.
 
 

• OKULUMUZ 16 KAMERA İLE DONATILMIŞ VE PROFESYONEL BİR ALARM ŞİRKETİ TARAFINDAN DÜZENLİ OLARAK TAKİP EDİLİYOR. ŞEFFAF, AÇIKLANABİLİR VE GÜVEN VERİCİ BİR ALT YAPI ÜZERİNE ATIYORUZ TÜM ADIMLARIMIZI.
 
• EĞİTİM SİSTEMİMİZİ EZBERE DAYALI DEĞİL, ÇOCUKLARI ÖĞRENME KONUSUNDA HEVESLENDİREREK, SEVDİREREK İŞLİYORUZ.
 
• YOĞURDUMUZ ÇİÇEK MANDIRA’ DAN TEMİN EDİLİYOR.
 
• YEMEK LİSTEMİZ BESLENME UZMANI TARAFINDAN ÇOCUKLARIN ALMALARI GEREKEN KALORİLER HESAPLANARAK HAZIRLANIYOR.



UÇAN BALON ANAOKULU 
Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Çamlık Caddesi, 3.Ihlamur Sokak, No: 15, Göktürk - Eyüp İSTANBUL
Telefon: 0212 322 00 93
Gsm: 0554 814 53 54
Web: www.ucanbalon.com.tr​
E-Mail: [email protected]