Özel Yeni Nesil 2000 Okulları

Okulda uygulanan çağdaş Fransızca dil eğitimini bir iletişim aracı, bir hayat biçimi olarak görüyoruz. Dili öğrencilerimize yaşatarak öğretmeyi esas alıyoruz. Öğrencilerin dili kullanmadaki farkındalığını çeşitli aktivite ve yöntemlerle destekliyorlar. Dalında uzman eğitim kadro tarafından biçimlendirilen temel Fransızca programı “FLE” eğitim yöntemini de kapsayarak, çağdaş teknolojilerden yararlanarak etkileşimli bir ortamda yürütülüyor.  Öğrencilerin, görsel ve işitsel materyaller kullanarak şarkılar, hikâyeler, filmler, çeşitli sanatsal faaliyetler, drama, geziler, oyunlar ve doğru bir telaffuzla Fransızca öğrenmelerini sağlıyor. Uluslararası geçerliliği olan DELF sınavlarıyla öğrencilerin A2+ / B1 dil sertifikalarına sahip olmalarını hedefliyorlar.

Küresel çağda çok dilli olmanın önemini bilerek ikinci yabancı dil olarak 4. sınıftan itibaren İngilizce dil eğitimine de giriş yapıyor. Cambridge Üniversitesi “Young Learners” seviye sınavlarıyla onları destekliyor ve en az A2 düzeyinde mezun olmalarını hedefliyorlar.

Özel Yeni Nesil 2000 Okulları
Adres: Hunca Cad. No:16 34473 Bahçeköy – Sarıyer / İstanbul
Tel: 0212 263 78 46
Wepwww.yeninesil.k12.tr

Fransızca Dil Eğitimi Programı

Tam gün eğitim verilen anaokulumuzda öğrencilerimiz anadillerine paralel olarak Fransızca dil eğitimi de alırlar.

Öğrencilerimize küçük yaşta başka bir dilin farkına varmalarını, çeşitli oyunlar ve drama çalışmalarıyla bu dili sevdirmeyi ve dil becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Onların yabancı kültürlerle tanışmalarını sağlıyor.