Özel Alya Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu olarak birimimiz, bir pedagog ve bir jinekolog olarak iki eğitimcinin bir arada ortak şekilde kurduğu bir yurttur. Kız Öğrenci Yurdumuz, 2013 senesinde kurulmuştur. Binamız seneler içinde tümüyle yenilenerek Kız Öğrenci Yurdu haline dönüşmüştür. Öğrencilerimize, evlerinin sıcaklığını, rahatlığını ve güvenliğini hissettirmek için gereken bütün düzenlemeleri özverili çalışmalarla yapılmıştır.

Antalya Kız Yurdu

Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim almakta olan kız öğrencilerimize, konaklama imkânı sağlamaktayız. Özel Alya Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu olarak, öğrencilerimize vermiş olduğumuz yurt hizmetleri ve öğrencilerimizden aldığımız geri dönüşlerle, Antalya’da diğer kız öğrenci yurtlarından sıyrılarak ön plana çıkmaktayız. Antalya kız yurdu dendiği zaman, öne çıkan isimlerden biriyiz.

Neden Biz?

Öncelikle Antalya yurt olarak ön plana çıkan birimimiz, bir otel değildir. Bir yatak ya da odayı kiraya vermiyoruz. Biz birer eğitimciyiz ve bu anlayışta hizmet veririz. Eğitim ve öğretime tam destek amacıyla ilkelerimizi sürdürürüz.

Ders yılı başlamasının ardından geçen bir aylık süre içinde oda ve kat duvarları adeta erir. Geriye pek çok öğrencinin tek çatı altında toplandığı homojen, dinamik, saydam bir eğitim yuvası kalır. Bu çatı altında büyük bir aile oluşur. Öğrencilerimiz menfi etkilerin tümünden uzak tutulmaya çalışılır. Okullardaki yüksek başarının sağlanması ise, temel ilkelerimiz arasındadır. Yurdumuzda oda mefhumu da yoktur. Antalya Alya kız yurdu olarak hakkımızda detaylı bilgiye www.alyakizyurdu.com adresinden ulaşabilirsiniz.