Öğretmen haberleri ve güncel öğretmen duyuruları sitesi olan öğretmen sitesi adresinde; sınav duyuruları meb haberleri, milli eğitimin yapmış olduğu yeni duyurular gibi birçok haberi bu site üzerinden okuyabilirsiniz. Öğretmenler için hazırlanan bu sitede öğretmenler kendi aralarında soru cevap yapabilmektedir; özellikle öğretmen forum sayfasında aklınıza takılan tüm soruları diğer öğretmen arkadaşlarımıza ve web sitesi yönetimine sorabilirsiniz.
 

İlkokul ortaokul ve lise öğretmenleri için hazırlanmış olan tüm derslerle ilgili kayıtları;  öğretmenlerin derslerinde kullandıkları yıllık plan dosyaları, egzersiz planları, çeşitli kurs ve etkinlik faaliyet raporları, birleştirilmiş sınıflar ve diğer tüm dosyalara ogretmensitesi.net adresinden ulaşabilirsiniz. 2000-2021 yeni eğitim öğretim yılına ait yıllık planlar ile sosyal kulüp dosyaları egzersiz ve etkinlik planları, günlük planlar aylık -  yıllık planlar ve hatta rehberlik dersi ile tüm dersler için hazırlanmış aylık faaliyet raporları yıllık faaliyet raporları ve ders kesim raporları, öğretmen sitesi üzerinden indirilebilir. Türkçe matematik coğrafya fen bilgisi sosyal bilgiler din kültürü beden eğitimi görsel sanatlar ve müzik öğretmenleri fizik kimya biyoloji öğretmenleri arayacağı tüm dokümanları bu site üzerinden bulabilirler.
 

Birinci dönem ve ikinci dönem Şök; yani şök toplantı tutanağı olan şube öğretmenler kurulu toplantı tutanakları öğretmen sitesi adresinde güncel olarak hazırlanmaktadır. Sadece bununla kalmayıp öğretmenlerimiz için hazırlanmış olan ders notları slayt bilgisayar sunuları ile akıllı tahta programları ve çeşit çeşit evraklar bu eğitim amaçlı kurulan web sitesinde bulunmaktadır. Özellikle tüm soru tiplerini barından 1. Dönem yazılı soruları ve 2. Dönem yazılı sınav soruları için öğretmen sitesi adresi gerçekten işinize yarıyor
 

Ayrıca milli eğitim bakanlığı'nın yapmış olduğu sınav duyuruları ile ilgili haberler ve ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavlara ait duyurular; güncel yedek gözetmen, engelli gözetmen ve salon başkanı gibi görevlerin ücretlerini bu site üzerinden öğrenebilirsiniz. Maaşlar ek dersler ve yolluk gibi mali konular ve öğretmen özlük konuları öğretmen sitesinde. Mazeret grubu atamalarında aklınıza takılan bir soru olduğunda veya il içi il dışı yönetici atamaları gibi çeşitli hususlarda kafanıza takılan soruları da daima öğretmen sitesi adresinde öğretmen forum aracılığı ile sorularınızı yöneltebilirsiniz.
 

Daha fazlası için öğretmen haber sitesi : https://www.ogretmensitesi.net/